PROTEST PRED PREZIDENTSKÝM PALÁCOM
23 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Slovenský národ vyráža do ulíc o 17:00 pred prezidentský palác už DNES (23.10.). Prezidentka SR odmieta vymenovať Rudolfa Huliaka za ministra životného prostredia a zdržiava novú vládu konečne pracovať a slúžiť ľuďom.

Koncom minulého týždňa sa na sociálnych sieťach zjavila pozvánka na pondelok, 23. október. Tá hovorí o tom, že občania chcú svojim hlasom cez zhromaždenie dať prezidentke na vedomie, že nevymenovaním Rudolfa Huliaka za ministra životného prostredia porušuje Ústavu SR. Lenže „nespí“ ani progresivistická úderka. Diplomatka Iveta Michalíková preto na Facebooku uvádza na pravú mieru fakt, že zhromaždenie neorganizujú politici.

Jedna z organizátorov zhromaždenia vysvetľuje, že aktivita je výsledkom rozhorčenia občanov a nie je platená nikým zo zahraničia. Hoci ho organizujú občania, zaznieť môžu aj príhovory politikov. Michalíková je jednou z tých, ktorí nechápu prezidentkino rozhodnutie o údajnej neodbornosti Huliaka.

Michalíková píše

„Na margo konšpirácií zo strany progresívneho mainstreamu, že zajtrajšie vyjadrenie vôle voličov proti blokovaniu vlády rezidentkou, organizuje Blaha, či koalícia, oznamujeme: Zajtrajšie stretnutie pred prezidentským palácom, je výlučne iniciatíva rozhorčených občanov.

Facebook / Iveta Michalíková | Pozvánka občanom, ktorí chcú dať pani prezidentke na vedomie svoj nesúhlas s porušovaním Ústavy

A áno, progresívny mainstream, nepochybne žasnete, že samotní občania sa vedia zmobilizovať na desaťtisíce, aj bez sorosových peňazí.  Naučili ste nás to vy! Za 3,5 roka pekla, ktoré ste nám robili každý jeden deň,“ uvádza Michalíková veci na pravú mieru.

DRÁČIK: Ľudia! Toto si treba všímať
Dostali ste dôveru od voličov, tak šup do práce. Alebo vám práca radových poslancov nie je dosť dobrá? O čo vám išlo? O funkcie, alebo o dobro Slovenska? Píše sa na webovej stránke hračkárstva "Dráčik". Názor zverejnený v blogu na webovej stránke... Čítať ďalej
22 | 10 | 2023 | Eka Balaskova
?session=true

Politici nebudú mať zakázaný vstup

„Slováci sú veľmi mierumilovní a trvá dlho, kým sa naštvú. Keď sa ale naštvú, potom to stojí za to.  Aj tak by sme uvítali a pozývame na slovo  politikov, ktorí s nami chcú stáť za ústavnosťou štátu a dodržiavaním pravidiel rezidentkou!,“ uzatvára Michalíková.

Prezidentkin zvláštny meter

Michalíková je jednou z tých, čo od začiatku s nevôľou sledujú prezidentkino rozhodnutie nevymenovať Huliaka za ministra životného prostredia.

„Budaj bez vysokoškolského vzdelania, kotolník, platený totalitným režimom za udavačstvo pre ŠtB, bez akýchkoľvek skúseností v oblasti životného prostredia, treťoradý potulný bezprízorný politik,  bol vymenovaný ihneď a bez námietok.  Huliak, vzdelaný, úspešný podnikateľ, člen predsedníctva Slovenskej poľovníckej komory, ktorá musí vytvárať rovnováhu medzi prírodou a obyvateľmi vidieckeho osídlenia,  je pre “jej veličenstvo” a kráľovského gigola neprijateľný,“ vysvetlila svoj postoj Michalíková.

Bude ministrom Huliak? Taraba naznačil viaceré ALTERNATÍVY
Poslanec Tomáš Taraba zároveň vylúčil, že by do roka kandidoval za predsedu SNS. SNS nebude blokovať vymenovanie vlády. V prípade, že by bolo potrebné zmeniť nomináciu na post šéfa Ministerstva životného prostredia (MŽP) SR, existujú viaceré... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!