J. Droba sa vzdal mandátu poslanca NR SR, jeho náhradníkom je J. Krúpa
23 | 10 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Juraj Droba z SaS sa vzdal mandátu v Národnej rade (NR) SR. Na jeho miesto by mal nastúpiť Juraj Krúpa. Potvrdil to v pondelok pre TASR.

"Ďakujem voličom za ich dôveru. Už pred voľbami som avizoval, že to, že ma mnohí krúžkovali, beriem ako prejav toho, že si vážia, čo robím na BSK. Takisto som sa pred voľbami nikdy netajil, že moja absolútna priorita je župa. Mám v nej veľmi silný mandát," skonštatoval pre TASR. Ako dodal, dostal 63 percent hlasov obyvateľov kraja, čo považuje za absolútne zaväzujúce.

Štátna poisťovňa v strate. Kto za to môže?
Výpoveď z práce je strašiakom pre mnohých ľudí. Pre vyvolených taká skutočnosť ale nemusí byť vôbec žiadnou prekážkou a naďalej si môžu užívať výhody a dostávať aj celkom slušný plat. Jedným z takých vyvolených je bývalý šéf Všeobecnej zdravotnej... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!