UŠÚĽATE SA! Huliak téma č. 1 aj v satire
24 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Hlavy humoristov a rôznych ľudových satirikov nezaháľali ani v uplynulom týždni. Zase - môžu zaháľať, keď sa toho na Slovensku toľko deje? Dianie je síce mnohokrát asi skôr na zaplakanie občana, ale Slovák je tvor vynaliezavý a vie sa zasmiať aj "na vlastnej biede". Inak tomu nebolo ani v priebehu týždňa, ktorý odštartoval podpis koaličnej zmluvy.

Ani táto udalosť neunikla vtipkárom zo Zomri. Aj u nich asi najviac bodoval Rudolf Huliak a prezidentka, ktorá ho odmietla vymenovať za ministra životného prostredia, zaujal však aj progresívny štátny tajomník, ktorý na miesta zemetrasenia meškal takmer týždeň, či výrok exministra vnútra o odchode policajtov. Z nominácii na ministrov "bodoval" aj Jozef Ráž mladší.

Facebook / Desolat.
Facebook / Desolat.
Facebook / Zomri
Facebook / Desolat.
Facebook
Facebook
Facebook / Desolat.
Facebook / Desolat.
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri

 

Speváčka Koščová pomohla migrantom. Drsný konflikt so Slovákmi (VIDEO)
Slovenská speváčka Katarína Koščová (41) sa na sociálnej sieti Instagram zverila so situáciou, ktorá sa jej stala na Hlavnej stanici v Bratislave. Počas toho, ako sa vracala domov, chcela pomôcť migrantom, ktorí k nej vraj boli veľmi milí, ale v... Čítať ďalej
22 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!