Speváčka Koščová pomohla migrantom. Drsný konflikt so Slovákmi (VIDEO)
22 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Slovenská speváčka Katarína Koščová (41) sa na sociálnej sieti Instagram zverila so situáciou, ktorá sa jej stala na Hlavnej stanici v Bratislave. Počas toho, ako sa vracala domov, chcela pomôcť migrantom, ktorí k nej vraj boli veľmi milí, ale v bufete to schytala od Slovákov zato, že im pomáha, tvrdí Koščová vo videu.

„Sú tu malé deti. Traja chalani, ktorí boli prikrytí jednou dospeláckou budnou. A keď som stála v rade, kde stála hŕstka migrantov a chceli si kúpiť v bufete jedlo, tak vedľa stál chlapík - Slovák, ktorý strašne pindal. Do mňa došla taká zlosť, tak som sa s ním pohádala a do toho sa pridal ďalší. Samozrejme také streotypné záležitosti, že nech si ich nasťahujem domov a či som bola na západe,“ opísala situáciu vo videu na Instagrame.

„Úplne sama som vošla medzi hŕstku migrantov, samý chlap tam bol, si predstavte. Prežila som to a boli neskutočne milí... Je to strašné, húkať na niekoho, kto si kupuje jedlo normálne za peniaze. Ja tomu nerozumiem. Tí ľudia tu ani nechcú byť, chcú sa dostať z tejto krajiny a bude tu húkať niekto na nich,“ dodala nahnevane.

Na príspevok zareagovali aj ďalšie známe tváre, ako napríklad spevák Miro Jaroš, podľa ktorého je ktorý Katarína Koščová hrdinka. Ale aj herečka Eva Pavlíková, alebo spevák Jakub Petraník, či komik a herec Štefan Martinovič či Tamara Heribanová.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik