Poslanec SMER SSD: Na Kolíkovú či Cigánikovú fakt nemám žalúdok - to asi nikto príčetný
22 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vytáča ma dvojaký meter médií. Predstavte si, že by bol prezidentom Štefan Harabin a v roku 2020 by odmietol vymenovať polku Matovičovej vlády. Citát Ľuboš Blaha, poslanec SMER SSD.

Dňa 23. 10. vyrážajú Slováci do ulíc, o 17:00 hod. sa majú stretnúť pred prezidentským palácom.

ZAJTRAJŠÍ PROTEST PROTI ČAPUTOVEJ ORGANIZUJÚ ĽUDIA, NIE POLITICI A UŽ VÔBEC NIE JA, reaguje na sociálnej sieti Telegram, Ľuboš Blaha (SMER - SSD).

Blahu kontaktujú ľudia, že v nedeľných diskusných politických reláciách bol témou aj u Márii Kolíkovej (SaS) aj u Janky Biitó Cigánikovej (SaS).

Ľudia mu píše," "...vraj na Markíze zaznelo, že organizujem protest na podporu Rudolfa Huliaka"

Blaha zverejňuje pár poznámok pre spresnenie.

-Po prvé, zajtra o 17.00 sa pred Prezidentským palácom spontánne organizuje protest proti prezidentke, ktorá nechce rešpektovať výsledky volieb a vymenovať vládu. 

-Po druhé, nie je to protest o Rudolfovi Huliakovi, ale o princípe - prezidentka nemá právo kádrovať ľudí kvôli ich názorom, pretože práve kvôli ich názorom si ich zvolili Slováci.

-Po tretie, ja nič neorganizujem, iba vyjadrujem solidaritu so Slovenskou národnou stranou, ktorá je aktuálne terčom útokov zo strany Čaputovej. 

-Po štvrté, protest by mal byť občiansky, a preto ani nepredpokladám, že tam budú prítomní politici. 

Ľuboš Blaha zdôrazňuje, že v prvom rade by to mali byť občania, ktorí volili Rudolfa Huliaka, ktorí sa zídu, aby legitímne odkázali prezidentke, že nemôže znásilňovať demokraciu a že musí rešpektovať vôľu ľudí a dodáva, že on takéto protesty plne podporuje. 

Blaha je zdesený z toho čo pácha Čaputová

"Áno, SNS má moju solidaritu a som zdesený z toho, čo pácha Čaputová. To, čo robí, sakramentsky pripomína fašistický prevrat. Buďme však realisti. Ak sa SNS rozhodne dať na post ministra iného kandidáta a Rudolf Huliak s tým bude stotožnený, toto ich rozhodnutie budem plne rešpektovať," komentuje.

Politika so strany SMER SSD vytáča dvojaký meter médií

"Predstavte si, že by bol prezidentom Štefan Harabin a v roku 2020 by odmietol vymenovať polku Matovičovej vlády," píše na sociálnej sieti Telegram.

"Gröhlinga preto, že školstvo nemôže viesť kaderník a plagiátor, Matoviča preto, že je psychopat, Remišovú preto, že je bábkoherečka, Naďa preto, že je extrémista. Atď.," vysvetľuje.

"Viete si predstaviť, aký kvikot by spustili liberálne médiá?" Pýta sa Blaha.

 "Ale keď urobí to isté Čaputová Huliakovi, iba preto, že má iný názor, tak médiá tlieskajú, že aké je to skvelé. Farizeji na entú," myslí si.

Ľudia majú právo protestovať

"Ak Čaputová ohrozuje vymenovanie novej vlády, ktorá vzišla z volieb, ľudia majú právo protestovať. To je celé - Čaputová si zaslúži pocítiť, že Slováci si nenechajú skákať po hlave," vysvetľuje Blaha.

Slováci sú podľa neho múdry a vyspelý národ a vedia sa za seba postaviť a rovnako aj SNS je skúsená strana a Blaha jej drží palce, nech sa rozhodne akokoľvek. 

Najdôležitejšie podľa neho je, aby už čím skôr vznikla vláda a aby skončila čaputovská éra liberálneho teroru a na tom sa podľa Blahu zhodne väčšina Slovenska. 

V závere sa ešte Blaha pýta: "...ako dnes v telke predstavili Ciganikovú?"

"Minule sa Hlina oboril na Michelka, keď hovoril o Cigánikovej, vraj je to politicky nekorektné, lebo slovo Cigán sa nemá používať.Tak predpokladám, že Bittó sa už oficiálne predstavuje Rómiková. Bolo to tak?" Dodáva v závere príspevku.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik