Ján Cuper zvozil Veroniku Remišovú pod čiernu zem! Komediantka!
22 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ministerka, ktorá mala riadiť eurofondy, nevedela, akú ma Slovensko Daň z pridanej hodnoty, pripomína v krátkom rozhovore pre portál Online Tu a Teraz, Doc. JUDr. Ján Cuper, CSc., ktorý učil na právnickej fakulte, na elitnej vysokej škole.

Redaktorka portálu Online Tu a Teraz Eva Vincoureková poukázala na to, že Remišová opäť bude v parlamente a opäť bude mudrovať a nemáme sa na čo tešiť.

Ján Cuper regoval nasledovne:

"Ona nebude veľmi mudrovať, lebo ona nemá ani to schopnosti" reagoval Ján Cuper.

"Ona bola vyučená vo Francúzsku ako poťahovačka tých špagátov tých panákov v bábkovom divadle," pripomenul Cuper vzdelanie vzdelanie Remišovej.

"Komedianti boli už za čias kráľov veľmi dôležití," smeje sa Ján Cuper  a dodáva: "...pretože nebola televízia, tak zabávali dvoranov".

Podľa Cupera v dnešnej dobe už ide o hru pre deti, ale ani deti to už podľa neho nechcú, lebo majú na zábavu iné hry.

Ján Cuper už v minulosti natrel Zuzanu Čaputovú a Pamelu Záleskú: Také nepodarky!

Doc. JUDr. Ján Cuper, CSc. učil na právnickej fakulte, na elitnej vysokej škole a ako hovorí, niektoré elity sa im vydarili, iné sa im nevydarili. "Máme také nepodarky," vraví Cuper, ktorý učil aj sudkyňu Pamelu Záleskú..

Osobné spovede Pamele Záleskej na Súdnej rade, počas vypočúvania Súdnou radou, označil za liberálne klišé.

Cuper si pamätá Záleskú z právnickej fakulty z Banskej Bystrici, kde pôsobil, ako vedúci katedry viac ako 20 rokov.

Pamela Záleská pod tvrdí, že nevynikala žiadnymi prednosťami, ani intelektom, ani ničím iným.

Záleská nemá doktorát, iba magisterský titul, čiže nemá titul JUDr.

Cuper sa prekvapivo vyjadril aj k štúdiu Zuzany Čaputovej. 

Zuzana Čaputová, podobne, ako Pamela Záleská podľa Jána Cupera ničím nevynikala, nezvládla druhý stupeň vysokej školy a nezvládla ani advokátske skúšky, ale bola advokátkou, ktorá bola podľa Cupera zrejme na výplatnej listine multimiliárdára George-a Šoroša a pôsobila v neziskovke, vo Via Juris.

Vysokoškolský pedagóg Cuper natrel Zuzanu Čaputovú a Pamelu Záleskú: Také nepodarky!
Doc. JUDr. Ján Cuper, CSc. učil na právnickej fakulte, na elitnej vysokej škole a ako hovorí, niektoré elity sa im vydarili, iné sa im nevydarili. "Máme také nepodarky," vraví Cuper, ktorý učil aj sudkyňu Pamelu Záleskú.. Osobné spovede Pamele... Čítať ďalej
20 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik