Iliev drzý ako ešte nikdy! Sen o ministerskej stoličke sa Huliakovi rozplynul skôr ako oxid uhličitý
22 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Víkendovú diskusnú reláciu TA3 V politike už dlhé obdobie moderuje Rastislav Iliev. Ten v úvode tej dnešnej predviedol taký monológ, žeby sa zaň nemusel hanbiť žiadny majster monológov. Paradoxom je, že z aktuálnej formujúcej sa koalície nebol prítomný nikto, ale Iliev aj tak úvod adresoval im. Konkrétne kandidátom jednotlivých strán na ministerské posty formujúcej sa vlády. Drzý bol ako ešte nikdy!

Hosťami víkendovej diskusnej relácie TA3 V politike boli aktuálne už opoziční poslanci: Jana Bittó Cigániková, Sloboda a Solidarita, Michal Šipoš, OĽANO a priatelia a Marián Čaučík, člen predsedníctva KDH.

Moderátor Rastislav Iliev, ale úvodné slová aj tak venoval opozičným politikom.

"Som na politickom dôchodku a na dôchodku určite aj ostanem. Odkázal v roku 2019 Robert Kaliňák a preto sa vo štvrtok vo vláde Roberta Fica chopí moci v rezorte obrany. Po boku svojho kamaráta Jozefa Ráža mladšieho, toho istého, ktorého po smrti Jána a Martiny odmietol za ministra vnútra vymenovať vtedajší prezident Andrej Kiska. Práve pre väzby s Robertom Kaliňákom. Avšak, keďže pánov spája aj láska ku motorkám, pracovitý manažér si to namieri rovno na rezort dopravy. Na druhý pokus," uviedol Iliev hneď v úvode relácie o Robertovi Kaliňákovi (SMER SSD), ktorý hosťom relácie nebol a nebol ani nikto iný zo strany SMER SSD.

"Na kultúru si zasa trúfa s plnou vážnosťou charakterovo konzistentná žena, erudovaná doktorka liečebnej pedagogiky, so širokým všeobecným prehľadom, zodpovedná matka troch detí, rozvedená zástankyňa tradičnej rodiny a hrdá národniarka žijúca v Rakúsku, Martina Šimkovičová. Tá istá, ktorá verí, že sa medzi sebou už nechceme hádať, pretože hádky pramenia z nedorozumenia a z nerešpektovania. A preto ona sama už roky bagatelizuje Covid, utečeneckú krízu, či LGBTI plus komunitu. Na Facebooku, ale aj v internetovej televízii, kam odmietol ísť diskutovať aj Peter Pellegrini, pretože ju označil za konšpiračné médium" uviedol Iliev o Martine Šimkovičovej (SNS) vo svojom monológu v úvode relácie V politike, kde ani Šimkovičová, ani nikto z SNS prítomní neboli.

Toto sa podľa Ilieva nedá povedať o Rudolfovi Huliakovi, ktorý je tam podľa Ilieva varený - pečený.

"Dookola konšpiruje o globálnom otepľovaní, kade chodí očierňuje mimovládky, pritom on sám je vo vedení jednej z nich, vyhráža sa fyzickým násilím ochranárom a šíri nenávisť voči QUEER ľuďom. Aj preto ho vypočúvala NAKA a aj preto sa mu sen o ministerskej stoličke rozplynul skôr ako oxid uhličitý. Lebo prezidentka," uviedol na adresu Rudolfa Huliaka (SNS) Rastislav Iliev.

Iliev bol hneď v úvode drzý ako ešte nikdy, pričom žiadny z aktuálnych koaličných politikov prítomní neboli a tak nemohli reagovať v politickej diskusnej relácii TA3 V politike priamo, pred očami divákov.

Namiesto nich diskutovali, ako to je v úvode uvedené: Jana Bittó Cigániková, Sloboda a Solidarita, Michal Šipoš, OĽANO a priatelia a Marián Čaučík, člen predsedníctva KDH.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik