Ševčík odkazuje Naďovi: Pán gróf Naď! ZÚČTOVANIE PRÍDE AJ NA MINISTERSTVE OBRANY! (FOTO)
21 | 10 | 2023 I Eka Balašková

K nevymenovaniu Rudolfa Huliaka (SNS) za ministra životného prostredia sa vyjadril aj exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati). Lebo veď aj on je poľovník a miluje čas v lese na posedoch, debatách pri krbe o poľovníckych zážitkoch. Generál vo výslužbe Ivan Ševčík (SNS) si všimol zaujímavý detail na bunde Jaroslava Naďa, podľa ktorého si myslí, že práve on je „prilepený k ministerskej stoličke“.

Jaroslav Naď sa na sociálnej sieti rozpísal o tom, prečo nechce Rudolfa Huliaka za ministra. Nepáčia sa mu jeho „konšpirácie“, ktorými slovenskému poľovníctvu škodí. K jasnému stanovisku dokonca vyzval aj poľovnícku komoru. Ivan Ševčík však hovorí, že „pexesá už skončili“ a aj na ministerstve obrany sa bude vyšetrovať podľa práva. Navyše si všimol aj drobný detail na bunde pána Naďa.

Romantik Naď

„Poľovníctvo je mimoriadne dôležité a zároveň úžasné, ak sa vykonáva s rešpektom k prírode, so zodpovednosťou a v súlade s etickými aj právnymi normami. Milujem čas v lese, na posedoch či pri piršovaní, no a samozrejme aj s priateľmi poľovníkmi pri pohári vínka či Starej mysliveckej a poľovníckymi špecialitami niekde pri krbe,“píše Naď na sociálnej sieti v príspevku, kde sú dve fotky – prečiarknutá Huliakova tvár a on sám, vysmiaty, v bunde s vyšitou informáciou, že je ministrom obrany SR.

Facebook / Jaroslav Naď | Rudolf Huliak, podľa Naďa dezolát

Huliak nesmie byť ministrom

„No a potom sú tu tí iní, ktorí mu len škodia svojou nenávisťou, šírením konšpirácií a klamstiev, nezmyselnými tvrdeniami o medveďoch a vlkoch ako “biologickej zbrani” a o potrebe vešať ľudí, s ktorými nesúhlasia. Starosta Huliak patrí do tejto skupiny,“ myslí si Jaro Naď a svoj názor podkladá tvrdením, že poľovníctvu na Slovensku Huliak vôbec nepomáha. Hovoria to vraj aj mnohí poľovníci, s ktorými Naď jednoznačne súhlasí.

Čaputová otvorila PANDORINU SKRINKU!
Prečo rešpektovať nominácie opozície, keď Čaputová nerešpektuje tie naše? Takúto otázku položil na sociálnej sieti podpredseda Smeru SSD a možný budúci podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. Politik pripomenul, že pred troma rokmi OĽaNO a SaS... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

„Poľovníctvo je nádherné a mimoriadne dôležité. Ľudia ako Huliak mu ale veľmi ubližujú a poľovnícka komora by k tomu mala zaujať jasné stanovisko, pretože keď mlčí, ubližuje najmä sama sebe. A to je škoda,“uzatvára Naď svoj status.

Facebook Jaroslav Naď

Všímavý Ševčík

„Pán gróf Naď, pexesá už skončili. Už sa robiť nebudú, ale verejnosť bude vedieť koho kedy zobrali. Evidentne je na poľovačke a vidno ako bol prilepený na stoličku ministra. Natrvalo vyšité na bunde. Dúfa, že aspoň veveričky budú v pozore,“ neostáva Naďovým arogantným vyjadreniam nič dlžný Ivan Ševčík, policajný generál vo výslužbe a poslanec za SNS. Podľa neho Naď útočí na Huliaka a v kútiku duše dúfa, že práve Huliak ostane v strede pozornosti.

„Nie. Aj na ministerstve obrany sa bude účtovať, počítať, rátať, hľadať,  vyšetrovať,“avizuje Ševčík.

Pre toho, čo Slovákov nazval opicami, má generál Viktorín odkaz!
Generál Jozef Viktorín (Republika) píše o tom človeku, ktorý nazval Slovákov opicami a poukazuje na to, že: "dnes už všetci vedia, že na čo siahol, to pokazil." Áno, reči nie je o nikom inom, ako exministrovi obrany, Jaroslavovi Naďovi. Generál... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!