ORGANIZUJE ZUZANA ČAPUTOVÁ ŠTÁTNY PREVRAT?
21 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Čaputová sa úplne utrhla z reťaze. Kvôli Huliakovi nechce vymenovať celú vládu - to, pochopiteľne, nemôže. Nemá na to mandát. Jej správanie začína naberať rozmery vlastizrady! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru a možný budúci podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. Podľa neho ak bude prezidentka takto flagrantne porušovať ústavu, do ulíc vyjdú desaťtisíce. 

Čaputová - symbol zrady?

"Ignorovať výsledky volieb a hľadať si pubertálne zámienky na to, aby sa pri moci ďalej držal jej avatar Ódor, to je čistý majdan. Bohapustý puč. A myslím, že ľudia toho už majú plné zuby. My sme v rekordnej rýchlosti zložili vládu a Čaputová bráni jej nástupu - len preto, že nejaký minister má iný názor ako ona. To čo je?!," pýta sa pobúrený Blaha.

Podľa neho prezidentka ženie spoločnosť na pokraj občianskej vojny namiesto toho, aby rešpektovala výsledky volieb a upokojila Slovensko.

Zároveň Čaputovej odkazuje: "Vo Washingtone a osobitne v New Yorku na Piatej Avenue vás určite pochvália, madam, možno aj nejaký pamlsok prihodia... ale na Slovensku budete symbolom zrady ešte niekoľko generácií."

SNS: Sme PARLAMENTNÁ DEMOKRACIA, prezidentka PORUŠUJE svoje povinnosti dané ústavou!
Slovenská národná strana má zato, že prezidentka koná opätovne svojvoľne a nerešpektuje naše ústavné princípy a príkazy. Naposledy takéto ústavné maniere prezidentky priniesli občanom len stratu dožadovať sa referendom konania predčasných... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Niečo príjemnejšie

Blaha má však aj príjemnejšie novinky. V Česku sa podarilo profesorovi Petrovi Drulákovi vyhrať súd nad Ústavom medzinárodných vzťahov, ktorý ho vyhodil iba preto, že má iný názor na konflikt na Ukrajine než vládna propaganda. 

"Ukazuje sa, že celý ten americký lynč proti ľuďom, ktorí chcú mier, bol od počiatku prejavom totality. Neoliberálni inkvizítori prehrali! Aj u nás ľudí vyhadzovali z práce za iné názory. Petr Drulák vyhral za nás všetkých. Tak sa to robí, do psej matere, vy fašistické beštie!," odkazuje progresívcom Blaha.

Ľuboš Blaha, screen, Telegram/ĽB | Ľuboš Blaha.

Progresívci vyhlásia trojdňový kaviarenský smútok

Podľa smeráka však ešte vtipnejšie bude to, čo sa bude diať v Národnej rade, keď ho zvolia za podpredsedu parlamentu. "Progresívci vyhlásia trojdňový kaviarenský smútok. To musí strašne bolieť, že ten ich nenávidený Blaha bude mať protokolárne piaty najvyšší post na Slovensku. Mne na funkciách nezáleží, ale na tomto sa fakt dobre zabávam."

Hecne sa Šimečka?

Dobrý postreh má podľa Blahu Judita Laššáková. Vo vedení parlamentu nie je jediná žena a feministické Progresívne Slovensko to môže ľahko napraviť. "Pokiaľ viem, Šimečka nie je žena, aj keď pri tých Progresívcoch nikdy neviete - možno sa ráno zobudí a povie si, že je jedno zo 76 pohlaví, ktoré si vymysleli. Alebo luster. Či mončiči. Jeden pri nich nikdy nevie. Ale ak je muž, pýtame sa, prečo tuná progesívny Michal neprepustí svoje miesto nejakej žene? Majú ich tam dosť. Taká Biháriová. Plaváková. Či Jaurová. Alebo Stohlová - áno, Stohlová bude najlepšia, to sa výborne zabavíme, keď bude klásť kvety k výročiu vzniku Česko-Slovenska, o ktorom ani nevie, kedy vzniklo a kto ho založil. Možno, teliatko božie, položí vence k soche Svätopluka," smeje sa politik.

A na záver vyzýva Šimečku: "Tak čo, Michal, hecni sa a ukáž, že si chlap, či nechlap, či ako tomu v kaviarniach hovoríte. Ukáž, že o progresivizme len netáraš."

NEŠÍRTE DEZINFORMÁCIE O MICHALOVI ŠIMEČKOVI!
Prosím všetkých a každého, aby prestal šíriť bludy o tom, že nominantom opozície na post podpredsedu Národnej rady SR má byť Michal Šimečka! Upozorňuje na to na sociálnej sieti známa právnička Judita Laššáková. Podľa nej sa to určite stať... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik