Macko to dal na HULVÁTA: ŽILINKA JE JEDNO TUPÉ HOVÄDO! Napľujem mu poriadne do tváre!
21 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Otec údajného fekálneho fantóma z roku 2015 generál Pavel Macko to prehnal! Generálny prokurátor Maroš Žilinka svojim vyhlásením o tom, že ho nezaujímajú vyjadrenia politikov, ale fakty a dôkazy, ho doslova vytočil. Macko nemôže prehltnúť, že generálna prokuratúra sa dodnes neospravedlnila jeho synovi za to, že bol údajne neprávom obvinený ako Fekálny fantóm z roku 2015.

Maroš Žilinka sa na sociálnej sieti vyjadril k ospravedlneniu sa ministerstvom spravodlivosti Robertovi Kaliňákovi (Smer-SSD). Vo svojom vyjadrení upozornil, že zrušenie paragrafu 363 nepovažuje za adekvátne a jeho podriadení na Generálnej prokuratúre ho budú v oprávnených prípadoch využívať naďalej.

Generála Pavla Macka vytočilo hneď niekoľko výrokov generálneho prokurátora. Svoj hnev dal na sociálnej sieti na vedomie priam hulvátsky. Za jeho neadekvátnou reakciou môže byť fakt, že pred ôsmimi rokmi bol jeho syn obvinený z toho, že práve on je Fekálny fantóm, ktorý sa realizoval v Bratislave v roku 2015.

Štát sa musel ospravedlniť Kaliňákovi

Po Jaroslavovi Haščákovi sa Ministerstvo spravodlivosti muselo ospravedlniť aj Robertovi Kaliňákovi. Tieto dve kauzy podľa generálneho prokurátora nemajú spoločné len to, že postupy a rozhodnutia OČTK boli nezákonné, že nezákonnosť väzobného stíhania obvinených konštatoval Najvyšší súd SR a nezákonné trestné stíhania obvinených boli reparované až postupom podľa § 363 Trestného poriadku.

Spája ich aj to, že ZA NEZÁKONNÉ TRESTNÉ STÍHANIE a VӒZBU sa obvineným Jaroslavovi Haščákvi a Robertovi Kaliňákov musel OSPRAVEDLNIŤ ŠTÁT prostredníctvom Ministerstva spravodlivosti SR (stalo sa tak v októbri 2022, resp. októbri 2023).

TASR/Jaroslav Novák | Maroš Žilinka

Oba prípady tak umocňujú Žilinkovo presvedčenie, že dôsledné reakcie využívaním paragrafu 363 generálnou prokuratúrou sú na mieste bez ohľadu na to, čo si o tom myslí verejnosť, či médiá.

Žilinka reaguje na ospravedlnenie Kaliňákovi: PRAVDA ZOSTANE VŽDY LEN PRAVDOU!
Paragraf 363? Spisy Gorila? Kauza Súmrak? Generálny prokurátor (GP) Maroš Žilinka komentuje výkriky mainstreamu a niektorých popletených politikov, ktorí si hovoria demokrati! Tieto dve kauzy nemajú spoločné len to, že postupy a rozhodnutia OČTK... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Macko na hulváta

„Majte mi to za zlé, ale musím. GP je jedno tupé hovädo, ktoré použilo §363, aby sa následne štát ospravedlnil spriaznenému gaunerovi. Kedy sa GP a prokurátor Greško ospravedlnia mne a synovi? Žilinkovi raz napľujem poriadne do tváre! Za ten trest mi to stojí! 8 rokov čakám na ospravedlnenie! Už 2 a pol roka kryje GP prokurátora Greška a ten si beztrestne behá po svete a možno ničí ďalšie životy!“, rozhorčil sa Macko na sociálnej sieti.

"Dokedy sa tu budú rozťahovať, dokedy si budú robiť, čo sa im zachce? Alebo sa mám báť, že mi niekto povolí kolesá na aute alebo dokonca koncentrákov?"

Vykonštruovaná kauza Fekálneho fantóma

Macko tak reaguje na osem rokov starú kauzu, kedy bol jeho syn obvinený z toho, že práve on je „Fekálny fantóm“. Tým podľa podozrenia manžela jednej z vyšetrovateliek mal byť Martin Mack (syn gen. Macka), ktorého polícia zadržala dňa 23. novembra 2015.

Dôvodom malo byť údajné podozrenie, že by mohol byť páchateľom fekálnych útokov na ženy v rôznych častiach hlavného mesta. Útoky však pokračovali aj po jeho zadržaní.

Facebook / Pavel Macko

„Martinovi Mackovi bola nezákonným konaním JUDr. Mateja Greška a postupom orgánov činných v trestnom konaním, a to konkrétne zámerným zverejnením nepravdivých informácií opakovane spôsobená vážna ujma na povesti a ľudskej dôstojnosti,“písal Macko starší na svojej webovej stránke ešte v polovici marca 2021. 

Pritom žiadal o okamžité ospravedlnenie zo strany prokuratúry „za úmyselné zverejnenie nepravdivých údajov. Súčasne žiadam o zverejnenie pravdivých informácií o výsledkoch znaleckého skúmania PC a tabletu Martina Macka. Teda žiadam prokuratúru o uverejnenie skutočnosti, že Martin Macko nie je sexuálny deviant, ktorý prechovával vo svojom počítači a tablete súbory so sexuálne deviantnou problematikou ani také súbory nevyhľadával, tak ako to nesprávne uviedol v obžalobe prokurátor.“

Ševčík odkazuje Naďovi: Pán gróf Naď! ZÚČTOVANIE PRÍDE AJ NA MINISTERSTVE OBRANY! (FOTO)
K nevymenovaniu Rudolfa Huliaka (SNS) za ministra životného prostredia sa vyjadril aj exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati). Lebo veď aj on je poľovník a miluje čas v lese na posedoch, debatách pri krbe o poľovníckych zážitkoch. Generál vo... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!