Diplomatka kričí! HEREC KŇAŽKO AKO POLITIK ABSOLÚTNE ZLYHAL!
22 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Iveta Michalíková je dlhoročná diplomatka, ktorá slúžila v diplomatických misiách Slovenska hlavne na africkom kontinente viac, ako 20 rokov. Aktuálne je bývalým mainstreamom označovaná za jednu z hviezd dezinfo scény. Aj ona sa živo zaujíma o to, ako bude vyzerať nová vláda a preto jej neušli ani vyjadrenia Milana Kňažka na adresu Martiny Šimkovičovej, nominantky SNS na post ministerky kultúry.

Dosadená, ako všetci

Po tom, ako sa Kňažko vyjadril k Rudolfovi Huliakovi, ako neprijateľnému na post ministra životného prostredia,  neobišiel ani Martinu Šimkovičovú, ktorá by mala zastávať post ministerky kultúry.

„Má rovnakú kompetenciu ako väčšina známych ľudí, ktorí boli dosadení na ministerské posty. Viem, že pani Šimkovičová bola moderátorkou. Neviem, aký má vzťah ku kultúre, či sa v nej aktívne podieľala. To mi uniklo. Viem, že pracovala v médiách, ktoré sa zaoberajú konšpiráciami," napísal herec na sociálnej sieti s tým, že ako ministerka kultúry potrebuje mať prehľad o celom systéme od pamiatok až po živú kultúru.

"Ministerstvo má pod sebou asi tridsať inštitúcií, neviem, či vie aspoň päť z nich pomenovať. Ale nie… Nechcem jej ublížiť, je to dáma,“ povedal Kňažko, ktorý by bol schopný pre Fica porušiť ústavu.

Kňažko PENÍ nad nomináciami! Šimkovičová má pre neho ODKAZ
Ako ináč, hovorca liberálnych médií Milan Kňažko, sa tentoraz pustil aj do nominantky na ministerku kultúry - Martiny Šimkovičovej. A Šimkovičová reaguje. Šimkovičová patrí medzi osobnosti, ktoré sa médiám nepáčia a ktoré by umelci, bývalý... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Šimkovičovej reakcia

Martina Šimkovičová na Milana Kňažka reagovala s tým, že ako bývalá moderátorka má široký všeobecný rozhľad a ako bývalá poslankyňa NR SR má aj politické skúsenosti.

„V dobe silnej informačnej cenzúry som nastúpila do súkromnej televízie s cieľom objektívne vyrovnať informačnú nerovnováhu. Akékoľvek spojenie s označením dezinformátora odmietam z duše. Ospravedlňte ma ale považujem to za hlboké nepochopenie,“ reagovala Šimkovičová na označenie dezinformátora a doložila, že získala akademický titul Doktor liečebnej pedagogiky na UK v Bratislave.

„V prípade schválenia mojej nominácie budem svoju prácu vykonávať čestne, zodpovedne a riadne tak, aby som nesklamala dôveru voličov, ktorí ma vyslali na ich zastupovanie a verím, že presvedčím mojich oponentov o mojich kvalitách a získam ich dôveru pre inštitúciu ministerstva kultúry,“ uzavrela Šimkovičová s tým, že ministerstvo kultúry musí prejsť hĺbkovým auditom a o každom ďalšom dianí mieni informovať verejnosť.

Michalíková uvažuje

„Moja otázka znie: akú prax a predpoklady mal Kňažko vo funkcii ministra zahraničných vecí ako herec? Žiadne. Prečo mlčí o svojej vlastnej “odbornosti” v tak dôležitej funkcii v obzvlášť v období po rozdelení ČSFR? Prečo sa nepochváli svojím absolútnym zlyhaním v tejto funkcii a odvolaním?“uvažuje Michalíková, ktorá v diplomatických službách zažila aj Milana Kňažka ako ministra zahraničia.

Macko to dal na HULVÁTA: ŽILINKA JE JEDNO TUPÉ HOVÄDO! Napľujem mu poriadne do tváre!
Otec údajného fekálneho fantóma z roku 2015 generál Pavel Macko to prehnal! Generálny prokurátor Maroš Žilinka svojim vyhlásením o tom, že ho nezaujímajú vyjadrenia politikov, ale fakty a dôkazy, ho doslova vytočil. Macko nemôže prehltnúť, že... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!