Biden chce upratať CELÝ SVET! Aby bolo dobre!
21 | 10 | 2023 I Milan Laca
Biden oznámil plány USA na „vybudovanie nového svetového poriadku“. "Ľudstvo potrebuje nový svetový poriadok, USA ho vybudujú!"
Môžeme, urobíme!
Ľudstvo potrebuje nový svetový poriadok a Spojené štáty ho „môžu vybudovať“, prezident Joe Biden urobil podobné vyhlásenie na predvolebnej akcii. "Myslím si, že máme príležitosť. Ak budeme dostatočne odvážni a sebavedomí zjednotiť svet spôsobom, ktorý sa nikdy predtým nerobil. Strávili sme 50 rokov v povojnovom období, keď to fungovalo sakramentsky dobre, ale teraz je to niečo ako "Je to, ako keby sa para minula. Je to, ako keby sa para minula. Potrebujeme nový, nový svetový poriadok," povedal Biden.
 
Vatikán vyzýva na ÚPLNÉ ODZBROJENIE NEBESKEJ RÍŠE
Vatikán v piatok lamentoval nad tým, že "vojenské využitie vesmíru zostáva relatívne nekontrolované", pričom vyzval na úplné odzbrojenie nebeskej ríše, informuje Breitbart. Arcibiskup Gabriele Caccia, stály pozorovateľ Svätej stolice pri OSN, v... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková
Predvolebné sľuby
Súkromná recepcia pre 80-ročného prezidenta na druhé volebné obdobie sa konala večer predtým, no Biely dom zverejnil prepis jeho prejavu až v sobotu, 21.10.2023 .
Rusi hudú svoje
Vladimir Putin opakovane kritizoval „svetový poriadok založený na pravidlách“, ktorý presadzuje Západ a označil ho za nezmysel. Tieto pravidlá, podľa neho, nikto nevidel ani nenapísal. To umožňuje vyznávačom takéhoto koloniálneho prístupu vymýšľať si pravidlá od prípadu k prípadu vo svoj vlastný prospech.
Prečo nie OSN?
Nový svetový poriadok musí byť postavený na pevnom základe - princípoch Charty OSN, povedal ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov "Existuje základ pre vybudovanie nového sveta a ten je pevný - je to Charta OSN. Teraz je hlavnou vecou zabrániť jej zničeniu prostredníctvom oportunistického selektívneho žonglovania s princípmi charty, dosiahnuť ich úplnú implementáciu a prepojenie všetkých krajín“, vyhlásil minister.
 
Ticho pred VEĽKOU BÚRKOU?
Irán naverbuje 3 milióny dobrovoľníkov do vojny proti Izraelu! Teherán začal s náborom dobrovoľníkov na účasť v palestínsko-izraelskom konflikte proti Izraelu. Na oficiálnom online zdroji sa už zaregistrovalo viac ako tri milióny ľudí. Zapojte... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!