Pre toho, čo Slovákov nazval opicami, má generál Viktorín odkaz!
20 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Generál Jozef Viktorín (Republika) píše o tom človeku, ktorý nazval Slovákov opicami a poukazuje na to, že: "dnes už všetci vedia, že na čo siahol, to pokazil." Áno, reči nie je o nikom inom, ako exministrovi obrany, Jaroslavovi Naďovi. 

Generál Jozef Viktorín  v príspevku na sociálnej sieti reaguje na slová exministra obrany Jaroslava Naďa, ktorý prednedávnom tvrdil, že Rusi ovplyvňovali voľby a zaútočil pritom aj na Richarda Sulíka.

"Rusi zásadným spôsobom ovplyvňovali predvolebnú kampaň na Slovensku. To, že pár dní pred voľbami SIS prichytila pri konkrétnej aktivite ruského spravodajského dôstojníka s diplomatickým krytím je iba kvapka v mori. A ani tomu sa médiá nevenovali tak, ako by si táto udalosť zaslúžila. Rovnako však aj vláda v tom čase neadekvátne a absolútne nepostačujúco informovala o dôvodoch," tvrdil exminister obrany Jaroslav Naď.

"Verejne som naznačil už myslím v máji, čo sa deje. Aj to, že nás na to upozorňujú aj zo zahraničia. Novinári namiesto potrebnej a inokedy aktívnej investigatívy paradoxne útočili na mňa, že “šírim informácie, ktoré nikto nepotvrdí” a zároveň viacerí predstavitelia politických strán, ktoré o sebe tvrdia, že sú “prozapadné” nemali problém v médiách tvrdiť, že “oni vedia aká je pravda” a že si len “vymýšľam témy v kampani," vyčítal Naď novinárom to, že sa nepostavili na jeho stranu a tvrdo nezasiahli tak, ako to mal v pláne on.

Viac v článku:

Jaroslav Naď sa búri! Tvrdí, že Rusi ovplyvňovali voľby a útočí na Richarda Sulíka
Rusko je naďalej najväčším rozptýlením, čo sa týka výsledkov volieb, s ktorými sa Demokrati a niektorí jej členovia nevedia zmieriť. Boli ste voliť? Boli! To však nič neznamená. Podľa Naďa Rusi zásadne ovplyvňovali voľby na Slovensku. A podľa neho... Čítať ďalej
15 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Reakciu generála Viktorína prinášame v plnom znení

Vraj ten človek, čo Slovákov nazval opicami je prekvapený z výsledkov volieb. Má teóriu, že určite boli zmanipulované Ruskom a jeho spravodajskou službou.

Ako vidieť, tento 2,9% neúspešný minister vojny sa snaží v spoločnosti vyvolat nepokoj a hlavne získať pozornosť médií. Lebo tie sa už o jeho choromyselné názory prestali zaujímať. A to znáša ťažko…

Dnes už všetci vedia, že na čo siahol to pokazil. Ozbrojené sily SR o tom vedia svoje a rezortom budú ešte dlho kolovať historky ktože to sedel v kresle ministra a imitoval výkon funkcie, ktorú absolútne nezvládol.

Čo mu však ide perfektne je zneužívanie systému vo svoj prospech.

Jeho strašenie zmanipulovanými voľbami možu znamenať aj zneužívanie spravodajskych informácií z prostredia vojenského spravodajstva. Neprekvapilo by ma to samozrejme, lebo súčasný riaditel je jeho osobná personálna nominácia. To, že s profesionalitou nemá nič spoločné vieme už dávno a všetci.

Prečo spomínam možné zneužívanie spravodajskych informácií z prostredia vojenského spravodajstva? Tvrdenia Naďa totiž musia z niečoho vychádzať a určite to nebudú mediálne zdroje. Takto to dopadne vždy, keď sa stane cap záhradníkom. V jeho prípade to plati dvojnásobne.

Očakával by som teda, že minimálne NBU by sa malo začať zaoberať skutočnosťou, či v jeho prípade nejde o informácie, ktoré v tejto fáze jednoznačne podliehajú utajeniu.

Myslím, že otvoriť jeho previerku, ak ju má, je úplne na mieste. Lebo plati, čo tvrdim od samého začiatku: Naď je najväčším bezpečnostným rizikom a pre Slovensko a priamou hrozbou pre národnú bezpečnosť.

Na záver poznamenávam také tradičné a úprimné: chlapci prehrali ste, na uterák - vitajte v demokracii.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik