NEŠÍRTE DEZINFORMÁCIE O MICHALOVI ŠIMEČKOVI!
21 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Prosím všetkých a každého, aby prestal šíriť bludy o tom, že nominantom opozície na post podpredsedu Národnej rady SR má byť Michal Šimečka! Upozorňuje na to na sociálnej sieti známa právnička Judita Laššáková. Podľa nej sa to určite stať nemôže...

To sa určite nemôže stať!

To, že politické strany alfa-samcov ako Smer-SD, Hlas-SD alebo aj SNS navrhli ako kandidátov na post podpredsedu Národnej rady SR Ľuboša Blahu, Petra Žigu a Andreja Danka je z pohľadu médií bývalého hlavného prúdu očakávané! Veď tieto strany médiá kritizovali za málo žien na kandidátke.

"Ale strana Progresívne Slovensko určite nedopustí, aby vedenie slovenského parlamentu nemalo medzi podpredsedami aspoň jednu ženu! Opozícia povedala, že bude podporovať kandidáta z PS a Michal Šimečka určite nie je zaťažený na posty a funkcie, a pred svojím osobným postavením určite uprednostní to, aby bola vo vedení Národnej rady SR žena," myslí si Laššáková.

Zdroj foto: FB/Judita Laššáková

Toto by určite neurobili!

A upozorňuje: "Akoby to potom vyzeralo v očiach zahraničných partnerov?! Akoby PS vyzeralo v očiach EÚ, keď tam sú dokonca špekulácie už o kvótach žien v politike?! Akoby vyzerala politická strana, ktorá na post prezidenta SR svojho času nominovala svoju podpredsedníčku Zuzanu Čaputovú, ktorá pred voľbami v septembri vyzývala na to, aby voliči krúžkovali ženu?! Veď uznajte! Toto by určite neurobili!"

P. S.: Ibaže by áno. Uvidíme, ako sa rozhodne pán Šimečka...

Aká je však skutočnosť?

Poslanci Národnej rady (NR) SR za KDH, SaS, ako aj poslanci z koalície OĽANO a priatelia, Kresťanská únia a Za ľudí podporia lídra Progresívneho Slovenska (PS) Michala Šimečku na post podpredsedu NR SR.

"Politická kultúra v NR SR bola vždy taká, že najsilnejšia opozičná strana mala podpredsednícke miesto, takže KDH ho podporí," ozrejmil líder KDH Milan Majerský v súvislosti s podporou Šimečku. Aj šéf SaS Richard Sulík a poslanec za OĽANO a priatelia Michal Šipoš potvrdili podporu pre Šimečku.

A sme doma...

Čaputová? Nedráždite HADA BOSOU NOHOU!
Líder Progresívneho Slovenska Michal Šimečka si po stretnutí opozičných strán spokojne zarepoval - „Potrápime vládu... strpčíme jej život!“ – pričom konštatoval, že opozícia je na jednej lodi. Nuž, užite si to, pán predseda, na jednej palube s... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik