SEXISTICKÁ SVI*A! Meloniová vykopla otca svojej dcéry (FOTO)
21 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Talianska premiérka Giorgia Meloniová sa rozišla so svojím partnerom Andreom Giambrunom, televíznym novinárom, ktorý sa dopustil niekoľkých trápnych, sexistických komentárov, informuje The Guardian.

"Môj vzťah s Andreou Giambrunom, ktorý trval takmer 10 rokov, sa tu končí," napísala Meloniová na sociálnej sieti dva dni po tom, ako sa objavili dve nahrávky Giambruna, moderátora spravodajskej talkshow spoločnosti Mediaset Diario Del Giorno, s neslušnými a sugestívnymi poznámkami smerom k jeho kolegyni.

Pár má sedemročnú dcéru. „Ďakujem mu za nádherné roky, ktoré sme spolu strávili, za ťažkosti, ktorými sme si prešli, a za to, že mi dal to najdôležitejšie v mojom živote, a to je naša dcéra Ginevra,“ napísala Meloni. "Naše cesty sa na nejaký čas rozišli a je čas to uznať."

V odvysielaných komentároch Giambruna je počuť, ako sa pýta, či sa môže pri rozprávaní „dotknúť svojho balíka“, pýta sa niekoho, či je slobodný, a pozýva ženu, aby sa zúčastnila trojky, píše POLITICO.

V prvej nahrávke pri vypnutých kamerách, ktorý vysielala iná relácia Mediaset, sa Giambruno sťažuje na kritiku svojho účesu a potom povie svojej kolegyni: „Prečo som ťa predtým nestretol?“ V druhej nahrávke je počuť, ako hovorí kolegyni, že potrebujú ďalšieho účastníka šou. "Dajme si trojku, dokonca štvorku," povedal.

Andrea Giambruno
Meloniová sa zoznámila s Andreou Giambrunom v štúdiu Mediaset. Fotografia: Shutterstock
Jednoducho mačo
V septembri Meloniová obhajovala Giambruna po tom, čo povedal, že ženy by sa mali „vyhnúť opíjaniu“, ak sa chcú vyhnúť znásilneniu. Povedal to vo vysielaní po sérii prípadov znásilnenia. V tom čase Meloniová povedala, že jeho slová boli nesprávne interpretované a že aj keď boli „unáhlené“, podobali sa tomu, čo jej povedala jej matka.
Baránek pre CNN Prima News: Ficov kabinet je o niekoľko poschodí vyššie ako bývalé vlády
Nová slovenská vláda už nadobúda konkrétne obrysy. Robert Fico a jeho koaliční partneri predstavili nominantov na jednotlivé ministerstvá. Rezorty majú získať nielen skúsení matadori, ale aj politici vyvolávajúci značné kontroverzie. Prezidentka... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková
 

Meloniová vo svojom vyhlásení dodala, že „bude brániť to, kým sme boli, budem brániť naše priateľstvo a za každú cenu budem brániť sedemročné dieťa, ktoré miluje svoju matku a otca tak, ako ja nemôžem milovať svojich“. Politička, ktorá sa dostala k moci v októbri po tom, čo jej strana Bratia Talianska triumfovala vo všeobecných voľbách, bola vychovaná slobodnou matkou a odcudzila sa jej otcovi.

Meloni sa s Giambrunom stretla v roku 2015 v štúdiu Mediaset pred natáčaním programu po dni politických zhromaždení. V rozhovore povedal, že vyčerpaná Meloni mu pred nakrúcaním podala napoly zjedený banán, pričom si ho pomýlila s jej asistentkou. Ich stretnutie označil za „lásku na prvý pohľad“. Ich dcéra Ginevra má sedem rokov.

AKO SI TOTO MOHLA DOVOLIŤ? Greta to tentoraz prepískla
Švédska klimatická aktivistka Greta Thunbergová presunula svoju pozornosť od svetového počasia a zamerala sa na osud Izraela, ktorý bojuje s Hamasom. Na sociálnych sieťach podporila Palestínu a volá po „oslobodení Pásma Gazy“. Prestíž tejto mladej... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik