Mažgút jasne a ostro pre médiá a politických odpadlíkov
22 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ján Mažgút (SMER SSD) jasne a ostro vyslovil názor, v ktorom pomenúva, kto presne rozoštváva dvadsať dní po voľbách spoločnosť. pre médiá a politických odpadlíkov má odkaz.

Odkaz Jána Mažgúta, s názvom: "VIDÍTE, KTO (OPÄŤ) ROZOŠTVÁVA SPOLOČNOSŤ?!" zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

20 dní od parlamentných volieb

Prešlo sotva 20 dní od parlamentných volieb a zo strany (radi by boli) mienkotvorných médií hlavného prúdu sa už do spoločnosti infikuje len ten ich “správny” pohľad na toho či onoho potenciálneho nominanta pre budúcu vládu.

Vláda nie je ešte ani vymenovaná, ale už zaznieva hodnotenie, že to bude tá najhoršia vláda, ktorá tu kedy bola, že sa zmení orientácia Slovenska, že stratíme členstvo v EÚ či poniektorí už vidia Slovensko rovno ako jednu zo zväzových republík, s hlavným mestom v Moskve…

Načisto ste sa zbláznili?

Dopustili ste sa však jednej veci, a tým ste sa odhalili na celej čiare.

Obyvateľstvo konečne môže vidieť, kto kádruje, nálepkuje, odsudzuje a tým spoločnosť rozoštváva a vulgarizuje.

Áno, ste to VY, médiá a politickí odpadlíci, ktorí nedokážete akceptovať demokratickú voľbu väčšiny.

Ste to VY , kto do našej spoločnosti vnáša nenávisť.

VY ste tí najväčší dezoláti a konšpirátori zo všetkých.

Nenálepkujte týmto označením klamlivo iných len preto, že sa vám nepáči druhý názor a niekto vám len tak prekáža.

Všetci vieme, komu v prvom rade toto označenie právom patrí. Ste to VY!

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik