Veď ona je homofób! Komentátorka Blanára prirovnala ku Concite Wurst
19 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Dlhoročný podpredseda parlamentu a niekdajší predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár (Smer-SSD) je nominantom na post ministra zahraničia. Preto nečudo, že aj do neho sa pustili plátky bývalého mainstreamu. Tentokrát si ho "podala" v komentári dezinformačného denníka SME pani Zuzana Kepplová pod názvom "Kto bude šoférovať Blanára (komentár)". Blanár vtipne reaguje

Pani komentátorka pláva vo vlnách konšpirácií, no obáva sa, že SNS má za úlohu robiť dymovú clonu pre dôležitejšie aktivity. Zaujal ju tiež Ficov výrok o nediplomatovi na Ministerstve zahraničných vecí SR, na ktorom už teoreticky vidí Juraja Blanára – šíriteľa kremeľských hoaxov s výzorom podobným Concite Wurst. Ficovi tiež vyčíta, že o vyvražďovaní Rusov na Donbase, ktoré sa podľa nej nemohlo diať, nehovoril v čase, keď povolil reverzný tok plynu. Kým bývalý mainstream špekuluje, meno svojho nástupcu nepozná ani prezidentkin minister Wlachovský.

Vie, aká je Dankova úloha v novej vláde

Podľa Kepplovej nominanti Andreja Danka by mohli v novej vláde robiť dymovú clonu – kým potichu sa v pozadí budú diať veci, ľudia budú diskutovať o Huliakovi a Šimkovičovej – ak budú vymenovaní za ministra životného prostredia a ministerku kultúry. A v tomto tieni by mohla zostať aj možná nominácia Juraja Blanára.

Poslanec Ľupták: Do takejto EÚ Slovensko nevstupovalo (VIDEO)
S počtom hlasov máličko cez 13-tisíc sa do NR SR dostal aj Pavol Ľupták na kandidátke SNS. Je jednou z pro národných osobností, ktorá bude pôsobiť v tomto klube. Ľupták sa zaradil medzi tých, ktorí kritizujú prístup niektorých novinárov a svoj... Čítať ďalej
19 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Treba popreháňať kapre

Robert Fico túto konšpiráciu spustil svojim výrokom o tom, že do diplomatického rybníka treba pustiť šťuku, ktorá popreháňa kapre, pričom starí diplomati sú už v tom štádiu, že im stačí vedieť, k akému mäsu sa aké víno hodí.

„Túto zvláštnu formuláciu si vysvetľujeme tak, že azda aj šéf Smeru si všimol, že predošlá séria vlád po voľbách 2020 sa vyznačovala okrem rozviazaných rúk polície aj emancipáciou diplomatov,“ vykladá si Kepplová Fico výrok po svojom. A tak sme sa vďaka diplomatom, ako Korčok, Káčer či Wlachovský dostali v zahraničnej politike k tomu, že podporujeme Ukrajinu, v ktorej víťazstvo v konflikte s Ruskom celkom neverí už ani najväčší spojenec, akým je USA. Kepplová však naďalej tvrdí, že „Fico usilovne papagájuje vrcholnú nepodloženosť o vyvražďovaní ruského obyvateľstva „ukrofašistami“ v Donbase v roku 2014, čo je presne tá veta, ktorá ohrozuje budúcnosť našej zahraničnej politiky a ukotvenia.“

Narobil tu černobyľské škody

Kepplová poznamenáva, že Fico mal hlásiť vyvražďovanie Rusov na Ukrajine, no napriek tomu sa podieľal na plynovom reverze. Podľa komentátorky misia OBSE žiadne dôkazy nenašla a Kremeľ len skúšal kosovský scenár. Takže genocída na Donbase podľa nej nie je a ani nemôže byť pravda.

Facebook | Conchita Wurst alebo Thomas Neuwirth vyhral(a) v roku 2014 spevácku súťaž Eurovízia.

Ficov verný oplašenec

Ale späť na slovensko. Kepplová o Blanárovi hovorí, ako o poctivom nosičovi smeráckej geopolitiky, no ak by aj nastúpil na ministerstvo, narazí na ľudí, na ktorých nebudú platiť hoaxy z Kremľa. „Výzor Ficovho plašenca podobného Concite Wurst“ mu ale podľa Kepplovej pomôže k rozpoznateľnosti.

Wlachovský najnovšie počul, že rezort diplomacie by mal prevziať sám Fico
Minister zahraničných vecí Miroslav Wlachovský zatiaľ nevie meno svojho nástupcu. Podľa najnovších informácií, ktoré počul, bude rezort dočasne viesť predseda Smeru-SD Robert Fico. Uviedol to po stredajšom rokovaní vlády. Jednoduchým faktom podľa... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Reagoval aj politik

Kepplovej komentár zaujal aj toho, kto v ňom figuruje, ako hlavná postava – Juraja Blanára. Ten konštatuje, že progresivistické médiá rozhodujú o pravde. A teda aj o tom, kto je demokrat. Nie volič, nie úspešná strana, ale oni.

„Komentátorka SME Zuzana Keppelová včera naplnila všetko to, čo vyčítame liberálno-progresívnym médiám a prečo im ľudia nedôverujú a neveria. Vo svojom plytkom výplode s názvom „Kto bude šoférovať Blanára“ mi venovala pozornosť, ktorá je vlastná ľuďom, popierajúcim demokraciu a zásady slušnosti,“ reaguje Blanár na svojej facebookovej stránke na komentár.

Blanár, ako Concita

„Tak k tejto perle pani redaktorky dodám len jediné. Nie je to podľa vás náhodou z jej strany homofóbne? Nie je to dehumanizujúce takto útočiť na človeka? Len si predstavte, že ja by som označil pani prezidentku tým, na čo sa podobá. Čo by oni písali a ako by okamžite moralizovali? Ale veď nič iné sa od nich nedá čakať. Veď si len spomeňte, ako odporúčali speváčke Sime Martausovej, aby sa dala zašiť, keď vyjadrila svoj názor na ochranu života. Alebo ďalší zo SME písal, že tí, ktorí sa nedajú zaočkovať, by mali kvičať ako svine na bitúnku,“pripomína Blanár na záver.

Kto vlastne úraduje v prezidentskom paláci?!
Staré čínske príslovie hovorí: "Keď príde sviňa do paláca, nestane sa z nej princezná, ale z paláca sa stane chliev!" Ako to v tom paláci vlastne chodí, kto tam úraduje? Prezidentke SR Zuzane Čaputovej vadí jedno meno na zozname budúcich... Čítať ďalej
19 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!