Prečo sú Kinžaly nad Čiernym morom? Čo urobia s lietadlovou loďou? (VIDEO)
19 | 10 | 2023 I Milan Laca

Pilot pomenoval hlavnú úlohu lietadiel s „Kinžalmi“ nad Čiernym morom. „Dva údery a lietadlová loď je preč“.

Pilot Sytnik označil nasadenie MiG-31 s „Kinžalmi“ v Čiernom mori za odpoveď Spojeným štátom.

Prevencia

Nasadenie lietadiel MiG-31 s raketami Kinžal v Čiernom mori bolo reakciou na vojenskú prítomnosť USA pri pobreží Izraela, povedal pre NEWS.ru pilot Jurij Sytnik. Pravidelné hliadkovanie pri Čiernom mori takýmito lietadlami, podľa neho, demonštruje krajinám NATO ostražitosť ruských ozbrojených síl. "Môže dôjsť k akejkoľvek provokácii. Američania by mali vedieť, že ich prítomnosť je pre naše ozbrojené sily alarmujúca. Myslím, že to bolo urobené správne a bolo potrebné informovať celý svet, aby neskôr neexistovali žiadne výhovorky, že "o tomto sme nevedeli,“ povedal Sytnik. Ochrániť Krymský most pred prípadným ostreľovaním zo strany Ozbrojených síl Ukrajiny, nie je podľa pilota, úlohou MiG-31. Na jeho ochranu existujú aj iné prostriedky, uzavrel.

USA v POZORE! Čínsky líder oznámil silné priateľstvo s Putinom
Pekingu prebiehajú bilaterálne rozhovory medzi lídrami Ruska a Číny. Počas rozhovoru Si Ťin-pching poznamenal, že on a Vladimir Putin majú silné priateľstvo. "Od roku 2013 sme uskutočnili 42 stretnutí, nadviazali dobré pracovné vzťahy a silné... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Putin varoval

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil začiatok hliadkovania v Čiernom mori lietadlami MiG-31 s Kinžalmi 18. októbra na tlačovej konferencii v Pekingu. Rusko bude, podľa hlavy štátu, pozorne sledovať situáciu v Stredozemnom mori, kde sa momentálne nachádzajú americké lietadlové lode. K brehom Izraela ich poslali po vypuknutí konfliktu medzi Izraelom a Hamasom.

Odpálenie rakety Kinžal

Stačia dva údery!

„Dva údery a lietadlová loď je preč“.  Pilot Sytnik povedal, že MiG-31 potopí lietadlovú loď dvoma údermi Kinžalu. "Lietadlá MiG-31 ,vyzbrojené komplexmi Kinžal sú vážne zbrane,  s polomerom zničenia 2000 km". Podľa neho sú potrebné len dva údery, pričom na torpédoborec by stačil jeden. Ako poznamenal Sytnik, Ruská federácia takýmito opatreniami ukazuje, že v prípade eskalácie v Čiernom mori bude vždy reagovať.

Brutálne plány Izraela. Mimoriadne kruté!
Izrael pripravuje v Gaze bezprecedentne krutú operáciu. Reuters: Prečo plány izraelskej armády kritizovali v Spojených štátoch? Plány Izraelské obranné sily (IDF) pripravujú bezprecedentnú pozemnú operáciu v pásme Gazy v reakcii na útok... Čítať ďalej
19 | 10 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!