Je Biden zombie? V Izraeli vydesil ľudí, keďže tak pôsobil
19 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Joe Biden, je čas... Najmocnejší muž sveta, ako ho páčivo označujú svetové plátky, sa opätovne dostal do pozornosti verejnosti svojím vystúpením. Najnovšie dostal nálepku zombie. Návštevníci sociálnej siete X (Twitter) boli totiž zhrození jeho koktavým prejavom a sú si istí: prezident USA je chorý.

Americký prezident Joe Biden pricestoval do Tel Avivu a začal svoju návštevu Izraela v čase raketového útoku na nemocnicu v Gaze. Počas krátkej návštevy Tel Avivu sa americký prezident Joe Biden stretol okrem iného s izraelským premiérom Bejaminom Netanjahuom a prisľúbil Izraelu pokračujúcu podporu USA.

Katastrofálny stav

Jeho prejav donútil sledovateľov špekulovať o zdravotnom stave, ktorý sa už dlhodobo označuje za nevyhovujúci zastávať funkciu prezidenta a tobôž nie opätovne kandidovať na post hlavy štátu. Používateľ siete X zdieľal krátke video zo stretnutia Bidena a Netanjahua a vyhlásil, že americký prezident sa v ňom  správa ako zombie. Okrem toho, že Biden neustále zabúda, mýli sa

A naozaj

Ak sa pozriete na krátky klip, zdá sa, že Joe Biden je "mimo". Hovorí zmätene a veľmi pomaly, nedokončuje vety a namiesto toho, aby sa dostal k veci, na konci reč dokonca preruší. "Joe Biden sa v Izraeli správa ako zombie. Nikto mi nemôže povedať, že ten chlap robí rozhodnutia," napísal zhrozený dotyčný užívateľ siete X. Šokovaní sú aj ďalší. "Ó, človeče. To je naozaj strašidelné," dočítate sa okrem iného v odpovediach na video.

Iní používatelia si myslia, že dokážu rozpoznať jasné príznaky demencie. "Je úplne dementný. Poznám to od mamy. Niektoré rutiny ešte stále fungujú," komentoval klip jeden z užívateľov. "Ten muž je senilný..." hovorí ďalší s istotou. „Už je to dávno za nami, ten muž by si mal konečne urobiť láskavosť a dostať profesionálnu starostlivosť,“ hovorí tento používateľ X.

Biden je pri sile!
Joe Biden považuje za možné „zjednotiť celú Európu“ a potlačiť vedenie Ruskej federácie. Okrem toho americký prezident vysvetlil svoju túžbu byť znovuzvolený za hlavu štátu tým, že svet teraz dosiahol „bod obratu“ Verí si! Americký prezident... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!