Hlas ľudu: Fico prezradil mená ministrov aj meno FRAJERA NA ZÁVER
19 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Konečne to z Fica opadlo. Vláda zložená, už len počkať na stredu, na jej vymenovanie. A tak sa dnes na sociálnej sieti prihovoril svojim fanúšikom.

Tí boli po prezidentke prví, ktorým predstavil ministrov za Smer.

To, čo médiá vo štvrtok publikovali, sa potvrdilo. Juraj Blanár bude ministrom zahraničia a Jožo Ráž mladší ministrom dopravy. Podpredsedom parlamentu bude Ľuboš Blaha a predsedom poslaneckého klubu Ján Richter. Ostatné nominácie potvrdili to, čo už sa objavilo v médiách. Róbert Kaliňák, podpredseda vlády a minister obrany, Richard Takáč, minister pôdohospodárstva, Boris Susko, minister spravodlivosti a Ladislav Kamenický, minister financií.

Keďže nomináciu Rudolfa Huliaka zo SNS prezidentka odmietla, poverí niekoho z členov vlády vedením ministerstva životného prostredia. Potom už podľa premiéra nič nebude brániť vláde, aby sa pustila do roboty.

V závere príhovoru odznel aj Frajer na záver. Tentoraz sa ním stal predseda PS Šimečka. „Frajera“ si zaslúžil za vyjadrenie, že vlastenecká politika novej vlády poškodí Slovensko. Róbert Fico mu posiela odkaz: „Prosím vás, aby ste sa nemuseli strápňovať, napíšte mi, ako môže láska  k vlasti škodiť Slovensku.“

Hlas ľudu: Milí KOMEDIANTI, poviem vám to rečou ľudu: Z H***A BIČ NEUPLETIETE
Ako umelci tomu iste rozumiete. Aj keď vám slovo folklór nič nehovorí, aj keď si krpce „neobliekate“. Ak by ste predsa len nerozumeli, poviem vám to polopate: zo Šimečku ani z progresívcov vládu nestvoríte. Lebo aj keď ste to chceli vy, ľudia to... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!