USA v POZORE! Čínsky líder oznámil silné priateľstvo s Putinom
18 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Pekingu prebiehajú bilaterálne rozhovory medzi lídrami Ruska a Číny. Počas rozhovoru Si Ťin-pching poznamenal, že on a Vladimir Putin majú silné priateľstvo.

"Od roku 2013 sme uskutočnili 42 stretnutí, nadviazali dobré pracovné vzťahy a silné priateľstvá," povedal čínsky prezident.

Ruský prezident Vladimír Putin predtým vystúpil na otvorení Tretieho fóra pre medzinárodnú spoluprácu "Jeden pás, jedna cesta" a poznamenal, že Ruská federácia aj Čína zdieľajú túžbu po rovnocennej spolupráci.

Čínsky vodca Si Ťin-pching vo svojom prejave povedal, že Peking je proti jednostranným sankciám a ekonomickej donucovacej politike.

Ako vyriešiť vojnu? Dva prístupy
Biden hovorí, že Hamas musí byť zničený, ale nie Palestínska samospráva. Americký prezident Joe Biden v rozhovore pre CBS povedal, že účasť amerických jednotiek v konflikte na Blízkom východe nepovažuje za potrebnú. "Nemyslím si, že je to... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!