Poslanec Kotlár má odkaz nielen pre mainstream
18 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Šimečka ustúp … teraz budú chlapi hovoriť.  Stanovisko poslanca MUDr. Petera Kotlára (poslanec NR SR za SNS) prinášame v plnom znení.

Posledné, čo je k dispozícii k zosmiešneniu voľby občanov, je zotrvačnosť vplyvu súkromných médií

Slovensko je v perfektnej situácii. Mali ste moc, peniaze, OČTK, agentov, mimovládky aj médiá. Mali ste všetko. A predsa ste potlačení a porazení, lepšie povedané , urazení. Zatlačení väčšinou. Nadávali ste nám a ponižovali nás, napriek tomu, že my sme chceli len pochybovať a oponovať. Nooo...pre zisk a moc to asi nebolo, pretože sme všetci “na druhej strane” strádali. Proste niekde sa to tak stalo, že pár osobností sa rozhodlo že budú tvoriť v mediálnom priestore. A postupne získali dominantný vplyv na slovenského občana v zrelom veku 35-vyššie. Aké vyspelé by bolo, povedať...že prepáčte, odteraz budeme objektívnejší, budeme pozývať aj protistranu. A my sme pozývali aj protistranu ale oni odmietli.

Viete čo mi vadí najviac?

Že vy v podstate nikoho poriadne nepoznáte, z tých, ktorých ohovárate. Ubližujete ľuďom, vŕtate sa v súkromí a rozdeľujete rodiny, pridávate v senzáciách keď vidíte že vplyv strachu upadá, pridáte holé prsia, krv pod igelitom a zábery z dronu.

Prajem Vám obrovskú verejnú hanbu za to, že spôsobujete utrpenie ľudí!

Denník N, SME, Aktuality, Markíza,Hospodárske noviny, JOJ, TA3, rádio Expres, FUN rádio, Pravda, Nový čas, Pluska, TOPky, Plus1deň, plus7dní, plusVšetky dni..... a nakoniec ešte stále aj RTVS.

…. váš čas slávy sa chýli ku koncu. Zamestnávate aj mladých ľudí ktorých klamete o význame a vplyve vašich subjektívnych postojov. Ublížili ste Slovensku a jednoduchým ľuďom, ktorí ešte nedohľadali ľudskejšie zdroje informácií. Ale my im pomôžeme, budeme ich informovať, kde nájdu rozhovory a upokojujúci prístup k chaosu vo svete.

Prepustite prosím všetkých mladých ľudí z vašich rádií, redakcií a mimovládok. Cielene im ubližujete a my keď vidíme ako vystrašene za nami utekajú s mikrofónmi a diktafónmi je nám ich ľúto.

Vy si naozaj myslíte, že vy sa zrazu otočíte a my zmeníme postoj? Vaši sponzori sa nikdy nezmenia. Vy nebudete iní. Hľadajte si zamestnanie, kde nebudete ubližovať. Vy sa idete oháňať právom na informácie? Veď práve, občania majú právo na informácie ktoré sa sami rozhodnú dohľadať. Naša scéna alternatívy je už tak obrovská, že Vám ostáva už len vypnúť internet v celej Slovenskej republike.

My poskytneme odpovede, ale nie Vám. Kto nás bude sankcionovať za to, že neodpoviem Markíze? Nebuďte smiešni. Odpoviem divákom v TV Slovan, v Infovojne, vZvTv, Hlavných správach, Hlavnému denníku, aj Dannymu Kollarovi.

Vám neodpoviem. Pretože vy klamete. Od rána do večera. Ste klamári. Dlhodobo a pravdepodobne trvale. Nebudete mať sledovanosť a peniaze budete vyhadzovať do vetra.

A ešte toto chcem povedať: pán Šimečka, ustúp...idú chlapi rozprávať. Chceš nás kontrolovať...ty? Veď my musíme najskôr skontrolovať vašu činnosť, kde sa stala chyba, že vám niekto dovolil klamať mladých ľudí o výhodách liberalizmu bez pevných pravidiel? SASka, ...veď vás zaujíma iba ekonomika! Prosím vás peniaze je najvyšší cieľ? Veď vy ste zničili všetko na čom záleží. Rodiny. Deti! Každý progresívec potrebuje láskavú a precíznu regresnú terapiu.

Prosím vás čo dobré nám západ ukazuje? Čo tam vlastne ešte funguje? Banky kolabujú, ekonomiky kolabujú, po uliciach sa strieľa, ženy a deti sa vraždia, narastá kriminalita, národy sú obézne, imobilné, choré a poslúchajú na každé slovo skorumpované médiá kde vystupujú skorumpovaní politici.

Čo sa ťaháte na západ? Veď my sa neťaháme ani na východ. My sme tu, v strede Európy, v srdci, malý bohabojný národ, ktorý chce cestovať a obchodovať, ponúkať rozum, veď príde čas kedy budú oni opäť chodiť k nám sa učiť ako má fungovať zdravotníctvo, školstvo, veda!

A vy mne idete tvrdiť, že som dezinformátor? S takouto rétorikou?

Šimečka ustúp … teraz budú chlapi hovoriť.

Kontrolovať si teraz možeš lekvár v špajzi a tváriť sa ako veľký politik. Nikto z nás nie je viac ani menej. Ani ty pani z hradu. S holou riťou si prišla, s holou riťou odídeš. Nechali by sme tu spúšť pokiaľ by Boh nevstúpil do srdca Slováka, ktorý si nakoniec dobre zvolil.

Všetci sme si rovní pred Bohom.

Na záver:

Nie sme dokonalí. Nie sme všetci skvelí rétori. Los ale padol na nás a my ideme pracovať. Mne jazvy nevadia. Mne vek nie je prekážkou. A nepreruším niť potomstva. Potomstvo tu ostane a ja sa budem raz porúčať. Nenechám im tu však prázdnu step.

S láskou sa obraciam v poslednom trúbení mimovládkam, mejnstrímu a pudovým politikom: ustúpte... treba dať Slovensko do poriadku.

Kotlár: Progresívne konanie a nová nemocnica v Martine
"Vážení progresívni občania..", prihovára sa poslanec MUDr. Peter KOTLÁR (poslanec NR SR za SNS) v príspevku v ktorom jasne a stručne opisuje, ako nemusíme byť zbrklo progresívni, len aby sa niečo dialo. Progresívny znamená “postupujúci”. Čiže... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik