Čo predpovedali jasnozrivci Izraelu?
19 | 10 | 2023 I Milan Laca

Žirinovskij a Vanga predpovedali osud Izraela, napĺňajú sa ich vízie?

Bývalý vodca ruskej LDPR Vladimir Žirinovskij predvídal zhoršenie konfliktu na Blízkom východe do roku 2024 . O tragických udalostiach v Izraeli hovorila aj bulharská jasnovidka Vanga. Čo presne hovoria ich predpovede, napĺňajú sa?

Čo povedal Žirinovskij

Vladimir Žirinovskij v roku 2019 povedal, že konflikt na Blízkom východe bude eskalovať v roku 2024, v dôsledku čoho bude pozornosť, venovaná situácii na Ukrajine minimálna. „Do roku 2024 vypukne na Blízkom východe konflikt a každý jednoducho zabudne, čo je Ukrajina,“ povedal politik.

O konci roka 2023: Nechcete, aby sa toto Vangino proroctvo naplnilo (VIDEO)
Jedna z najslávnejších veštkýň Baba Vanga († 85) žila v rokoch 1911 - 1996. Oslepla ako 12-ročná, ale údajne videla do budúcnosti. Jej veštby boli vraj na 85 percent úspešné. Predpovedala vojnu na Ukrajine, teroristický útok 11. septembra aj výbuch... Čítať ďalej
15 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Mobilizácia v Rusku

„Ako právnik vysvetľujem, prečo sa vojna ( na Ukrajine) začne. Dôvodom bude, že nie je kam investovať obrovský kapitál, bilióny dolárov. Peniaze si vyžadujú vojnu. Najprv tam dodajú zbrane, privezú vojská... Všetci, pripravte sa na mobilizáciu. Čiastočnú! V Európe nie je kam dávať peniaze a peniaze si vyžadujú vojnu. Potrebujú naštartovať ekonomiku – dodať zbrane, a potom obnoviť zničenú Európu. Všetko sa rozpadne,“ povedal v roku 2015 Žirinovskij.

Veľká vojna?

Bývalý šéf Liberálno-demokratickej strany bol presvedčený, že najväčšie udalosti sa odohrajú na Blízkom východe a stanú sa predzvesťou tretej svetovej vojny. „Hovoríme o tretej svetovej vojne. Pretože Irán nie je KĽDR ani Vietnam či Kosovo. Tu sa stanú najstrašnejšie udalosti,“ poznamenal Žirinovskij.

Ukrajina zmizne

V roku 2019, počas televízneho vysielania venovaného minulým prezidentským voľbám na Ukrajine, Vladimir Žirinovskij povedal , že voľby budú pre túto krajinu posledné. Poukázal na to, že v roku 2024, keď sa budú konať ďalšie voľby, „nebude žiadna krajina s názvom Ukrajina“. Podľa Žirinovského sa, kvôli zhoršujúcej sa situácii na Blízkom východe, na Ukrajinu valí obrovské množstvo utečencov, s ktorými si v konečnom dôsledku neporadí.

O prudkom zdražovaní energií vedel všetko

Vladimir Žirinovskij dokázal predpovedať bezprecedentný nárast cien energií. V skutočnosti sa to stalo pre spustenie vojny na Ukrajine. „Za plyn zaplatíte tisíc eur, tisíc, sľubujem vám. Ale nemáte také peniaze, čo znamená, že zamrznete,“ zdôraznil politik v roku 2006 na adresu Západu. V októbri 2021 ceny zemného plynu v západnej Európe prudko vzrástli.

Opísal svoj vlastný pohreb

Žirinovskij dokonca predpovedal svoj vlastný pohreb. V roku 2014 v rozhlasovej stanici „Moskva hovorí“ politik povedal, že rozlúčka s ním sa uskutoční v Stĺpovej sieni Domu odborov. „Stĺpová sieň, tam bude rozlúčka. Myslím si, že prídu tisíce, tisíce ľudí z celej krajiny. Potom ma odvezú na cintorín Novodeviči. Tam, kde je Jeľcinov hrob, Jeľcina prevezú na federálny cintorín a ja si ľahnem na Novodevičom“, podrobne opísal obrad vodca LDPR.

Čo povedala Vanga o Izraeli

Bulharská jasnovidka Vanga predpovedala, že Izrael prejde obdobím nestability a konfliktov, kým sa stane prosperujúcou krajinou. Tieto proroctvá boli uverejnené v ruských novinách Izvestija v roku 1996. Podľa Vangy, začiatkom 21. storočia Izrael napadnú moslimské štáty. V krajine sa začne občianska vojna a hospodárska kríza. Predpovedala, že na konci 21. storočia bude Jeruzalem vtiahnutý do tretej svetovej vojny, no vyjde z nej víťazne a udrží si svoje územia.

Jeho význam vzrastie

Veštkyňy verila, že keď Izrael prejde obdobím konfliktu, stane sa pútnickým miestom pre ľudí všetkých náboženstiev. V polovici 21. storočia bude v Jeruzaleme otvorený Šalamúnov chrám. Predvídala tiež, že štát bude ekonomicky a kultúrne prosperovať a stane sa svetovým lídrom v oblasti špičkových technológií.

Aké predpovede Žirinovského a Vangy sa ešte splnili

V decembri 2021 Vladimir Žirinovskij predpovedal začiatok špeciálnej operácie na Ukrajine s chybou dvoch dní. Potom povedal, že 22. februára sa stane určitá udalosť a v roku 2022 sa „Rusko opäť stane veľkou krajinou“. Predvídal aj začiatok čiastočnej mobilizácie v Rusku. Vyhlásil to v roku 2015 v televízii. Žirinovskij tiež predpovedal  Majdan na Ukrajine, haváriu osobného lietadla Malaysia Airlines v roku 2014 a dokonca aj  vlastný pohreb.

Vanga...

Jednou z najslávnejších predpovedí Vangy boli jej slová o smrti Josifa Stalina. Určila presný dátum smrti šesť mesiacov vopred. Predvídala aj katastrofu ponorky Kursk v roku 2000. „Na prelome storočí bude Kursk pod vodou. Celý svet za ním bude smútiť,“ povedala v roku 1980. V roku 1989 mala Vanga víziu tragédie, ktorá sa stala v roku 2001 v Spojených štátoch. Toto proroctvo je spojené so sériou teroristických útokov z 11. septembra v New Yorku.

Nostradamove zlovestné proroctvo na rok 2024: SVET BUDE V ŠACHU!
Smrť pápeža, 3. svetová a nielen to… Náš svet neprežíva práve najlepšie obdobie, klimatické krízy, požiare, sucho, migračné krízy, vojny a choroby. To všetko a mnoho ďalšieho ohrozuje ľudstvo. Nostradamovi učenci našli mnoho súvislostí medzi jeho... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik