"Však sa to nikto nedozvie...," o odpornostiach v brandži hovorí herec Oswald (GALÉRIA)
17 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Aj na Slovensku sa už viac hovorí o sexuálnom zneužívaní. To sa najčastejšie týka žien, no nevyhne sa ani mužom. A tí rozhodne tiež nie sú z neho nadšení, hoci primitívne vtipy hovoria skôr o opaku. Skutočne odpudivé je, že vulgárne ponuky dostávajú aj deti.

Jedným takým dieťaťom bol aj herec Oliver Oswald. Dnes má 23 rokov, hrá v seriáloch, „prechádza sa po módnych mólach ... a pre výstrahu hovorí o svojom otrasnom zážitku spred niekoľkých rokov. Kolega, ktorý mu pokojne mohol byť starým otcom, ho pozval domov. 14-ročnému Oliverovi došlo, o čo ide, až keď už bol v byte kolegu.

Kto je Oliver Oswald

Mal 8 rokov a v nákupnom centre čakal na vianočného kapra. Jeho prejav si všimla markizácka produkčná. Kastingom síce prešiel, ale nakrúcanie sa nekonalo, ochorel. Neskôr však prišla ponuka z RTVS – účinkoval v seriáli Mediálni špióni. To bolo, keď mal 10-11 rokov. V tom čase už bol tvárou kampane na detskú SIM-kartu. Nasledovali seriály v TV Markíza a zahral si aj vo filme Učiteľka, no najviac „zahviezdil“ v seriáli Oteckovia.

Nostradamove zlovestné proroctvo na rok 2024: SVET BUDE V ŠACHU!
Smrť pápeža, 3. svetová a nielen to… Náš svet neprežíva práve najlepšie obdobie, klimatické krízy, požiare, sucho, migračné krízy, vojny a choroby. To všetko a mnoho ďalšieho ohrozuje ľudstvo. Nostradamovi učenci našli mnoho súvislostí medzi jeho... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ponuka na odvoz domov

"Mal som vtedy 14 a chodil som na takéto akcie, kde boli herci, speváci, moderátori a tak ďalej. Jedna známa osoba, vtedy mal možno nejakých 55 rokov, mi povedal, že ma hodí domov.  Dobre, tak som volal rodičom, že zoberie ma ten a ten domov, oni súhlasili, pretože celý život ma brávali kolegovia z brandže domov. Sedeli sme v tom aute a začal sa ma pýtať nejaké otázky a nenapadlo by mi, že čo vlastne ten i*iot chce robiť,“ hovorí mladý muž, ktorému je to celé odporné, už keď o tom hovorí.

Ešte sa mu ani nesnívalo...

„Zobral ma k sebe domov, že si potrebuje ísť po niečo do bytu. Vyšli sme hore a začal mi hovoriť, že on má priateľa a že sú v poho...fuj, normálne mi je na vracanie, keď o tom hovorím. Že on je vlastne v pohode s tým, keď spoločne sa budú s niekým mojkať pri filme. Ja stojím v tých dverách, ten 14-ročný chalan, a počúvam tieto veci. Absolútne nechápeš, čo sa práve deje, lebo dôveruješ všetkým ľuďom," pokračuje herec.

Pochopil až neskôr...

„Začal hovoriť, že poď iba na chvíľku, však to sa nikto nedozvie. Aj ten tu bol, aj ten tu bol a môjmu priateľovi to tiež nevadí. Môžme buď sami dvaja, alebo príde aj on. Už vtedy som pochopil o čo ide a fakt som sa začal báť," konštatuje Oliver.

Greksa reaguje na Galkove ZMŔTVYCHVSTANIE: Nestačí Pročko, ďalší ÓBRDEGEŠ SA VRÁTIL!
Od štvrtka mám pocit deja vu. Dámy a páni, privítajte Ľuba Galka, zvaného Destroyer! Takto reaguje na vyhlásenia dávno zabudnutého Ľubomíra Galka známy spevák a komunálny politik Marian Greksa. "Keď sa vo voľbách v roku 2020 dostal do parlamentu... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

V prvom kastingu uspel, no natáčania sa nezúčastnil - ochorel
V prvom kastingu uspel, no natáčania sa nezúčastnil - ochorel
Facebook / Oliver Oswald
Facebook / Oliver Oswald
Zahral si aj v oceňovanom filme Učiteľka so Zuzanou Mauréry
Zahral si aj v oceňovanom filme Učiteľka so Zuzanou Mauréry
Facebook / Oliver Oswald
Oswald sa venuje aj modelingu
Oswald sa venuje aj modelingu
Facebook / Oliver Oswald
Facebook / Oliver Oswald
V prvom kastingu uspel, no natáčania sa nezúčastnil - ochorel
Zahral si aj v oceňovanom filme Učiteľka so Zuzanou Mauréry
Oswald sa venuje aj modelingu

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik