Kvília na všetky strany! Exministri reagujú na nominácie ministrov do vlády Roberta Fica
17 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Strany Hlas-SD a Slovenská národná strana zverejnili svoje nominácie na ministrov do vlády Roberta Fica. Mali by v nej zasadnúť Matúš Šutaj Eštok (ministerstvo vnútra), Zuzana Dolinková, či Rudolf Huliak. Reakcie ich predchodcov v ministerských pozíciách sú jasné.

Ľubomír Galko hádže vinu za vznik vlády v tomto zložení na novinárov, ktorým to mieni neustále pripomínať. Roman Mikulec zaregistroval odchod policajtov, tí sa podľa neho nechcú podieľať na návrate režimu, počas ktorého zomrel novinár a jeho partnerka no a Veronika Remišová tvrdí, že horšie ešte nebolo. 

Galko stále viní novinárov

Ľubomír Galko (OĽaNO) tvrdí, že sa mu veľmi páčia reakcie novinárov. Niektorých z nich nazýva užitočnými idiotmi a dokonca tvrdí, že Pellegrini ich zneužil, no oni sa teraz snažia prekrúcaním a relativizovaním vyviniť. Galko však sľubuje, že im "bubelajkom", ako ich rád nazýva, to história nezabudne.

„Robili ste z neho demokratického a polepšeného ňuňu politika, ktorý určite a.nikdy a ani bohovi a ani za ten svet a celkom iste a stopercentne nepôjde do vlády s Ficom, ale pôjde do vlády národného zmierenia zloženej z jeho partaje a nesmeráckych demokratických strán. Hovorili a písali ste, a to neustále, že to tak isto bude, ak bude na to čo len najmenšia možnosť, ak budú na to počty," vytýka Galko novinárom podporu Pellegriniho ďalej s tým, že nezabúda pripomenúť, ako všetci tí novinári "šili" do OĽaNO.

„Oveľa lepšie pre vás aj našu spoločnosť by bolo, ak by ste sa vrátili k normálnej novinárčine, ak to vôbec ešte dokážete. A prestali robiť politický aktivizmus a politiku,“uzatvára Galko svoj status po tom, ako Hlas a SNS predstavili svoje nominácie na ministrov.

Liberáli sa hádžu o zem! Jaroslav Naď hovorí o státisícoch ľudí v uliciach!
Smer-SD, Hlas-SD a SNS podpísali v pondelok (16. 10.) koaličnú dohodu. Vyplýva z nej, že strany si rozdelia posty vo vláde v pomere 7:7:3. Predsedom vlády má byť nominant Smeru-SD, každej strane má pripadnúť jeden post podpredsedu vlády. Mená... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Mikulec si všimol odchod policajtov

Bývalý minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) si to, že policajti podávajú žiadosti do civilu všimol až teraz, keď bol predstavený jeho nástupca, Matúš Šutaj Eštok (Hlas).

„Latka je posadená vysoko a sme veľmi zvedaví, ako bude vo zvyšovaní dôveryhodnosti polície pokračovať nový minister vnútra a policajný prezident. Budeme veľmi pozorne sledovať, ako sa im bude dariť, keď im mnohí odborníci, skúsení policajti, odídu, lebo “nechcú s nimi mať nič spoločné”. To už nebude také ľahké vykrikovať na tlačovkách bludy, klamstva a nezmyselne sľuby. To už bude zodpovednosť. A my ju budeme vyžadovať. Pre dobro občanov SR,“sľubuje Mikulec na Facebooku.

Veronika Remišová

„Horšie ešte nebolo. Vláda hanby, ktorá bude likvidovať a dehonestovať Slovensko doma aj v zahraničí. Nevzdáme to!,“ zastrája sa na Facebooku Veronika Remišová (OĽaNO / Za ľudí)

Marek Hattas: Jeho krokmi proti FC Nitra sa budú zaoberať OČTK (VIDEO)
FC Nitra sa ešte v júli dostal do konkurzu, no jeho funkcionári sa snažia zachrániť ho. V tejto snahe natočil video Milan Lenčéš – predseda predstavenstva FC Nitra. Jeho informácie stavajú do veľmi zlého svetla primátora Nitry, Mareka Hattasa,... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Demokrati

Za stranu Eduarda Hegera reagoval Jaroslav Naď:

Facebook / Demokrati | Reakcia Jaroslava Naďa je jasná

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik