Žijeme ťažké časy. Napriek tomu - smiech byť musí (GALÉRIA)
18 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Dnešná hektická doba na slovenskej politickej scéne si priam žiada úsmev. Vedia to aj satirické stránky na sociálnych sieťach a ich admini sa činia. Treba povedať, že slovenskí politici sú pre nich dostatočným zdrojom na vtipné obrázky.

Uplynulý týždeň priniesol oznámenie o koaličnej spolupráci, hon na poslancov za SNS, ale aj odsúdenie SR Andreja Kisku. Iný prezident -  Hamran, sa tiež chystá byť ex. Humorosti si zgustli aj na Progresívnom Slovensku, či na koalícii ako takej. Nepovšimnuté však nezostalo ani zemetrasenie na východe a prezidentkin prístup k nemu.

Facebook / Desolat
Facebook / Desolat
Facebook / Zomri
Facebook / Desolat
Facebook / Desolat
Facebook / Desolat
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri
Facebook / Zomri

Zemetrasením na východe Slovenska to neskončilo!
Po zemetrasení boli na východe Slovenska zaznamenané ešte dva dotrasy! Dva slabé otrasy a deväť dotrasov zaznamenali seizmológovia po zemetrasení, ktoré v pondelok (9. 10.) zasiahlo východ Slovenska. Ústav vied o Zemi Slovenskej akadémie vied (SAV)... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik