VÝZVA KDH: Toto by PS NEPREŽILO! (GALÉRIA)
16 | 10 | 2023 I Diana Zaťková
Ako by vyzerala alternatívna vláda PS, KDH, SaS a Hlasu? Nuž, s problémami od prvého momentu. Ktovie, či by vôbec vydržala do svojho menovania. KDH totiž ide svoju starú osvedčenú líniu a progresívci s liberálmi musia, pravdepodobne, zatínať zuby. Ešte šťastie, že sú len v opozícii.
Okamžite zrušiť!

"Vyzývame členov vlády, aby sa okamžite zasadili za dôsledné prešetrenie výstavy pod názvom Body Worlds a jej okamžité zastavenie. Poslanecký klub KDH bude v NR SR iniciovať legislatívne kroky, ktoré pre budúcnosť znemožnia takýto spôsob brutálneho pošliapavania ľudskej dôstojnosti v našej krajine," vyhlásilo KDH v reakcii na výstavu Body Worlds v Bratislave.

Výstavu mŕtvych ľudských tiel Body Worlds, ktorá je na Slovensku opäť prístupná verejnosti, považuje KDH za neakceptovateľnú.

Toto nie je pokrok

"Prevážanie a vystavovanie ľudských tiel ako komerčných výstavných exponátov je znakom dehumanizácie, nie pokroku a je v úplnom rozpore s ľudskou dôstojnosťou," pokračujú kresťanskí demokrati.

Navyše podľa nich existujú dôvodné pochybnosti o pôvode získaných ľudských tiel, ktoré neboli nikdy dostatočne vyvrátené. Je známe, že súčasťou môžu byť aj telá väzňov totalitného režimu Čínskej komunistickej strany.

Dokonca Etická komisia Ministerstva zdravotníctva SR už v roku 2017 jasne poukázala nielen na rozporuplnosť, ale dokonca aj na nezákonnosť takejto exhibície, pripomínajú.

Zdroj: bodyworlds.com/city/bratislava/
Zdroj: bodyworlds.com/city/bratislava/
Zdroj: bodyworlds.com/city/bratislava/

 

Progresívci o pokroku vedia svoje

Ani Progresívne Slovensko, ani SASKA by určite s takouto výzvou nesúhlasili. Môžeme byť teda naozaj radi, že nie sú spolu vo vláde a že sa neškriepia od prvého momentu. To by tu len pokračoval chaos posledných troch rokov.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Hlas ľudu: Remišovej sa Ficom už musí grgať
Ona nemôže byť skutočným človekom. Je to do ľudskej podoby prevtelená ježibaba. Nie je totiž možné, aby v jednom človeku bolo až toľko zla a nenávisti. Chudák, Fico Ráno Fico, na obed Fico, večer Fico. Pred rokom Fico aj zajtra Fico. Fico,... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik