Prezidentka: Fico si splnil podmienku poverenia
16 | 10 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Podpisom memoranda o porozumení a koaličnej dohody sa naplnila podmienka poverenia predsedu Smeru-SD Roberta Fica zabezpečiť vláde väčšinovú podporu v Národnej rade SR. Prezidentka Zuzana Čaputová tak reagovala na podpis koaličnej zmluvy.

Prezidentka je podľa slov svojho hovorcu Martina Strižinca pripravená ďalej konať. V stanovisku hovorca avizoval, že hlava štátu ďalšie kroky oznámi po tom, ako sa bude môcť oboznámiť s menami navrhovaných členov vlády.

"Takýto zoznam jej doteraz doručený nebol," dodal.

FICO O PREROZDELENÍ MINISTERSTIEV: Skončila éra, keď VLÁDLI mimovládne organizácie! (VIDEO)
Robert Fico, Peter Pellegrini a Andrej Danko podpísali koaličnú dohodu. Ustanovujúcu schôdzu Národnej rady by chceli na budúci týždeň. Fico informoval o prerozdelení ministerstiev, mená však zatiaľ neprezradil. Predseda Smeru-SD Robert Fico po... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik