Majk Spirit vyzýva: NEBUĎ MAGOR! TOTO sa progresívcom páčiť nebude (GALÉRIA)
16 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Normálni ľudia chcú mier a pokoj a magori chcú vojnu. Nebuď magor!, vyzval Majk Spirit svojich fanúšikov na Facebooku. Svet nie je pokojným, mierovým miestom pre život. Po tom, ako sa vo februári 2022 začal konflikt na Ukrajine, už viac, ako týždeň sme svedkami toho, ako sa rozhára ďalšie ohnisko s potenciálom, že by konflikt mohol prerásť do ďaleko väčšieho problému. Hudobník Majk Spirit nás preto vyzýva, aby sme sa zbytočne nedelili.

 

Slovenskí umelci

Stará múdrosť hovorí, že keď hovoria zbrane, mlčia múzy. To zrejme nie je správny argument pre umelcov, ktorí mohutne podporujú zbrojenie Ukrajiny. Vznikla dokonca iniciatíva Dar pre Ukrajinu. Tým darom je tank. Iniciatívu podporili okrem Milana Šimečku aj Richard Stanke, Milan Kňažko, či Tomáš Maštalír.

Sú aj iní umelci

„Príde mi choré ako sa ľudia delia na dva tábory - kto fandí komu ako keby to bol športový zápas. Toto neni Manchester vs Juventus. V týchto konfliktoch nejsu dobrí a zlí, ani naši a tí druhí. Sú len normálni ľudia, ktorí chcú mier a pokoj a magori, ktorí chcú vojnu. Nebuď magor!,“ vyzval Majk Spirit svojich fanúšikov na Facebooku.

Nepohodlný... Pre názory

Raper Michal Dušička, ktorý pôsobí pod pseudonymom Majk spirit sa preslávil aj tým, že podľa bývalého mainstreamu dlhodobo šíri najrôznejšie konšpirácie, čím si vyslúžil aj prezývku „Silvia Šuvadová slovenského rapu“.

Majk Spirit / Facebook (Majk Spirit)
Majk Spirit s manželkou Mariou / Instagram (@majkspirit)
Majk Spirit & Maria Dušička / Instagram (@maria.dusicka)
Majk Spirit / Instagram (@majkspirit)
Facebook / Majk Spirit

Vyhranené názory, či konšpirácie a bludy? Posúďte sami, ako sú na tom naše celebrity
Viaceré slovenské hviezdy a hviezdičky svojimi názormi často ovplyvňujú davy, ktoré ich neraz nasledujú. Ich postoje však môžu byť dosť často diskutabilné. Ktoré z celebrít to svojimi statusmi či názormi prepískli? Jožo Ráž Hudobná legenda je už... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!