Biden je pri sile!
17 | 10 | 2023 I Milan Laca

Joe Biden považuje za možné „zjednotiť celú Európu“ a potlačiť vedenie Ruskej federácie.

Okrem toho americký prezident vysvetlil svoju túžbu byť znovuzvolený za hlavu štátu tým, že svet teraz dosiahol „bod obratu“

Verí si!

Americký prezident Joe Biden verí, že Washington môže „zjednotiť celú Európu“ a pripraviť ruské vedenie o slobodu konania. Túto verziu načrtol v rozhovore pre televíziu CBS.

Znova chce byť prezidentom

Biden vysvetlil svoju túžbu byť znovuzvolený do najvyššieho úradu v USA. Poznamenal, že svet teraz dosiahol „bod zlomu“ a dochádza k zmenám. "Predstavte si, že by sme mohli dosiahnuť úspech na Blízkom východe, dosiahnuť normalizáciu vzťahov. Myslím, že to dokážeme," povedal prezident.

Biden: VEĽKÁ CHYBA, že Izrael v tomto bode okupuje Gazu
Prezident Joe Biden v nedeľu počas rozhovoru v relácii CBS „60 Minutes“ vyjadril svoj nesúhlas s izraelskou okupáciou Gazy po teroristickom útoku Hamasu na Izrael, informuje portál Breitbart. Biden tiež vyzval na „palestínsky štát“, keď sa ho... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Predstavy

„Predstavte si, čo by sa stalo, keby sme skutočne zjednotili celú Európu a Putin by bol nakoniec potlačený, aby nemohol spôsobiť problémy, ktoré spôsobuje,“ argumentoval americký líder. „Máme obrovské príležitosti, obrovské príležitosti urobiť svet lepším miestom“.

Putinovi sa to nepáči

Ako povedal Putin začiatkom októbra na plenárnom zasadnutí medzinárodného diskusného klubu Valdai, Washington sa snaží nielen stanoviť pravidlá pre všetkých, ale aj surovo učiť, ako a ku komu sa má správať. Prezident upozornil, že medzinárodné právo sa snažia nahradiť poriadkom, založeným na určitých pravidlách. "Toto je len nejaký nezmysel. Snažia sa to zaviesť do povedomia miliónov ľudí," dodal Putin.

Robia ako chcú

"Naši západní kolegovia, najmä zo Spojených štátov, tieto pravidlá nielen svojvoľne stanovujú, ale zároveň učia, kto ich má dodržiavať a ako, kto sa má správať a ako. Putin vyzval Washington, aby sa vzdal arogancie.

Americká TV zablahoželala americkému námorníctvu… FOTKOU RUSKEJ FLOTILY
V USA námorníkom adresovali nečakané gratulácie. Poriadne sa však sekli... “Toto sú Rusi,” upozornil publicista. Americký televízny kanál FOX Baltimore (© Fox Baltimore) na sociálnej sieti X zablahoželal námorníkom ku Dňu amerického námorníctva... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!