Americká TV zablahoželala americkému námorníctvu… FOTKOU RUSKEJ FLOTILY
16 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

V USA námorníkom adresovali nečakané gratulácie. Poriadne sa však sekli... “Toto sú Rusi,” upozornil publicista.

Americký televízny kanál FOX Baltimore (© Fox Baltimore) na sociálnej sieti X zablahoželal námorníkom ku Dňu amerického námorníctva fotografiou ruskej flotily.

“Všetko najlepšie k 248. narodeninám námorníctvu Spojených štátov amerických! Ďakujeme všetkým našim námorníkom za vašu službu!” – píše sa v publikácii.

Publikáciu sprevádzalo blahoželanie s fotografiou zobrazujúcou ruské lode tichomorskej flotily. Na chybu upozornil publicista na obranu magazínu Politico David Brown.

Поздравление ВМС США от Fox Baltimore

“Toto sú Rusi,” napísal na svojej stránke.

Čitateľov FOX Baltimore neschopnosť novinárov pobúrila.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Odhad volieb v Poľsku: PiS najsilnejší, ale dokáže zostaviť vládu?
Hoci je Právo a spravodlivosť najväčšou stranou, väčšinu kresiel v 460-člennom parlamente by podľa predbežných výsledkov mali mať tri popredné opozičné strany, píše portál idnes.cz. Ak by výsledok po sčítaní hlasovacích lístkov obstál, znamenalo... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik