Vytočený Gustáv Murín Čaputovej: Zuza, akých špinavostí si ešte schopná aby ste s Ódorom zamietli stopy??
15 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Priamy odkaz prezidentke! Spisovateľ Murín reaguje na dianie posledných dní, kedy vyšli najavo závažné podozrenia. Čurillovci zametajú stopy za svojou údajnou trestnou činnosťou, ktorú robili v spolupráci s kajúcnikmi. Tvrdia to dvaja zamestnanci Úradu inšpekčnej služby.

O čo ide?

Dvaja zamestnanci ÚIS napísali list. M. Litter a M Holosová v ňom tvrdia, že ich nadriadený, Svitok, v ich neprítomnosti zobral spisy týkajúce sa konaní s kajúcnikmi.

Informáciu o liste priniesol magazín Plus 7 dní a písali sme o tom aj v eReporte. Z listu: “Dnes sa dostavil na odbor špeciálnych činností zástupca riaditeľa Úradu inšpekčnej služby pán Svitok. Ktorý v našej neprítomnosti, teda v neprítomnosti vedenia tohto odboru, na základe predloženého písomného pokynu zástupcu riaditeľa Úradu inšpekčnej služby pána Svitoka vzal všetky spisy týkajúce sa vyhotovovania zvukových záznamov z akcií špecializovaného tímu Oblúk k sebe,” píšu v liste ministrovi vnútra riaditeľ odboru špeciálnych činností Martin Littera a jeho zástupkyňa Martina Holosová podľa Plus 7 dní.

“V dôsledku uvedeného konania, ktoré považujeme za absolútne účelové, nebude možné do budúcna vylúčiť akúkoľvek manipuláciu s uvedenými spismi. Rovnako tak nebude možné vylúčiť ani to, že sa s týmito spismi oboznámili neoprávnené osoby,” upozornili v texte Littera a Holosová.

Trestnú činnosť čurillovcov súvisiacu s kajúcnikmi vyšetrovala Diana Santusová s tímom „Oblúk“. Tej policajný prezident Kovařík vraj na priamy pokyn ministra Mikulca zmaril zásah pri ktorom mala byť zaistená jedna z podozrivých osôb. Tej sa podarilo vďaka zmareniu zásahu utiecť. Podrobne o tom, aj o motivácii prezidentky Čaputovej a povereného premiéra Ódora pomôcť čurillovcom zamiesť stopy, hovorili na tlačovej konferencii aj predstavitelia strany SMER-SSD na tlačovej konferencii v sobotu 14. októbra.

Priamy odkaz prezidentke

Na dianie reaguje spisovateľ Murín. Napísal toto: „LEGITÍMNA OTÁZKA do Prezidentského paláca znesväteného modelkou, čo sa tam pri pózovaní váľala po kobercoch. Zuza, akých špinavostí si ešte schopná? Aby ste s Tvojim poskokom Ódorom zamietli stopy po TRESTNEJ ČINNOSTI „čurillovskej mafie“?!! Hodíš sa maród a budeš zdržiavať nástup novej vlády, ktorú si želá väčšina tohto národa, aby konečne nastolila právny štát? O ktorom Ty ako nedoštudovaná fiškáľka nemáš ani potuchy? Tak tomuto slúžiš?!“

ZDROJ: Plus 7 dní/ Ereport/ FB Gustáv Murín

Hlas ľudu: Ešteže tu máme Zuzanu Čaputovú a o niečo neskôr Ivana Korčoka, že?
Ináč je podľa europoslankyne Nicholsonovej ťažké reprezentovať v zahraničí krajinu, ktorú povedie mafia, ruskí trollovia, tupci, ultrakonzervatívni extrémisti a Romana Tabak. Hneď na začiatku si povedzme, že tuposť niektorých ľudí nepozná... Čítať ďalej
11 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!