PRACOVNÁ AGENDA VERONIKY REMIŠOVEJ JE ZNÁMA! PREZRADILA SA SAMA!
15 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zdá sa, že pracovná agenda Veroniky Remišovej po predčasných parlamentných voľbách, keď si zasadne s Igorom Matovičom a ďalšími zo strany OĽaNO a priatelia do NR SR, ako opozícia, je jasná. Útočiť na Roberta Fica a SMER - SSD.

Veronika Remišová sa po predčasných parlamentných voľbách rozbehla na sociálnych sieťach, ale téma je väčšinou tá istá: Robert Fico, členovia strany SMER SSD a zase Robert Fico a strana SMER SSD.

Ja jasné, že Remišová je v opozícii a zdá sa, že do práce, mimochodom za veľmi slušný plat bude chodiť, aby riešila Roberta Fica, stranu SMER SSD a ďalších z koalície. 

Posledné jej príspevky na sociálnej sieti sú výlučne o Robertovi Ficovi. Zabudúť na neho nedokáže ani počas oddychu na horách. Opretá o strom, so zažmúrenými očami sníva a v jej snoch je kto? No predsa Robert Fico.

"Že to Robertovi Ficovi stojí za to, vyhrážať sa novinárom, vyšetrovateľom, urážať všetkých, ktorí s jeho vyšinutými názormi nesúhlasia. Ľudia ako on, žijú z nenávisti a z neustálej zloby, vnútorne rozbití, večne frustrovaní, ktorých svedomie im nedá pokojne spávať a užívať si pokoj lesa, radosť zo života. Je mi ho ľúto, ale hlavne mi je ľúto nášho krásneho Slovenska, po ktorom Fico s hnevom dupe železnými čižmami. Priatelia, prajem vám krásny víkend a radosť z maličkostí!" Napísala Veronika Remišová vo víkendovom poste na sociálnej sieti Facebook.

Zdroj: Facebook: Veronika Remišová

Nebolo to inak, ani predtým. Robert Fico je témou číslo jeden a zdá sa, že Remišovej nedá ani spávať

Ďalší zúfalý výkrik Veroniky Remišovej: "Fico ťahá krajinu do pekla. Gašpar na čele SIS? To nie je ani zlý vtip, ale hrozba! Otvorené vyhrážky novinárom, policajtom, opäť manipulácia nahrávok- už nie ako súčasť kampane, ale politika vlády. Chcú uniesť krajinu. Nedovoľme to!"

Ako keby si ani neuvedomovala, že voľby už boli a ľudia, občania Slovenska vo voľbách rozhodli tak, ako rozhodli a vládu bude skladať Robert Fico a za partnerov si vybral strany Hlas SD a SNS.

Video o Robertovi Ficovi prezrádza že Fico je už zrejme aj múzou Veroniky Remišovej

Ešte Ficova vláda ani nezačala a už Slovensku škodí. Výsledkom je medzinárodná hanba a izolácia

VIDEO:

Atď. atď. atď.

Veronika Remišová sa stavia na zadné a bojuje proti Robertovi Ficovi, ktorého zvolili ľudia a dookola opakuje slogan: Nedovoľme to! Ako posadnutá.

VÁŽENÍ NAŠI ČITATELIA!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik