Matovičovi taktika už nevychádza. Chrlí nevraživosť, ale ľudia mu odkazujú: TY HLUPÁK!
15 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič neprestáva na sociálnej sieti chrliť nenávisť. Nedokáže sa zmieriť s tým, že OĽaNO a priatelia nebudú zostavovať vládu a pokračuje v "...lebo Fico, lebo Pelle". Ľudia v komentároch ale veľmi presne pomenúvajú, kto má najväčšie zásluhy na úspechu Roberta Fica a odkazujú mu, že je hlupák. 

"Zločinec prezidentom. Po tom ako tri roky progresívni novinári štvali ľudí proti vláde a všemožne vytvárali priaznivé prostredie na vznik nimi vytúženej vlády PS, SaS a HLAS … a neuspeli, teraz si verejne kladú otázky, prečo ich Pellegrini tak zradil, keď mu tak vytrvalo pomáhali," začína Matovičov príspevok na sociálnej sieti.

Novinári podľa Matoviča tvrdia, že Pellegrini sa odpísal, ale podľa neho opak je skôr pravdou.

"Nepodceňujte zločinca Fica. Po ničom ten mafiánsky bastard tak netúži, ako po donebavztýčenom prostredníku všetkým, ktorí ho roky odpisovali. Neskonale túži byť prezidentom, rozdávať spolupáchateľom milosti a Pellegrini o tom vie. Dohodli sa, že do konca novembra Fico dá definitívne vedieť, či ide do zápasu svojho života … a Pelle sa zariadi - pôjde na barikády za Fica a za odmenu dostane do lona Smer bez Fica, alebo, ak sa Fico nakoniec z prípadnej prehry vopred predposerie, tak bude prezidentom Pelle sám," veští Igor Matovič budúcnosť na Slovensku.

"Že to ľudia nedovolia? A prečo by nemali? Kto bude bojovať, keď progresívni užitoční idioti mafie z médií našich fanúšikov len roky opľúvali? Vari ten zápas vyhrajú tie navoňané “chlapské” trasorítky z bratislavských kaviarní? Nesrandujte. Čaká nás sľúbená cesta do PEKLA na krásnom veľkom bielom Ficovom kôň", končí Matovičov príspevok na sociálnej sieti.

Ľudia nechávajú v komentároch Igorovi Matovičovi odkaz. Vyberáme z nich

-Peklo sme tu mali za vasej vlady,ludia rozhodli vo volbach,tak sa s tym konecne zmierte.

-Pán Matovič, ako je to s tým futbalovým štadiónom v BA?

-Debil

-Ty hlupák

-Už netrep

-Mám len jednu radu. Kritizovať a hovoriť pravdu Áno. Ale primitívny slovník nie.

-Myslím si, že by sme sa v prvom rade mali poďakovať Vám vážený pán Igor Matovic, Vy ste ten vďaka ktorému sa SMER postavil opäť na piedestál

-No vy ste znovu zrodil Fica s tym.Vasim lebo Fico, vela ludi povedalo ,ze uz maju tiho dost a naschval ho daju..tak Vam gratulujem

-Lebo Fico...diel 465.

-Uplačkaný trnavský chlapček 

-Si zúfalý

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik