ČURILLOVCI A AKTUALITY! Vypočujte si rozhovor dvoch “elitných” vyšetrovateľov NAKA
16 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Toto je len jeden z mnohých dôkazov, ktoré Vám postupne ukážeme, o trestnej činnosti príslušníkov NAKA, a “ich spriaznených” novinárov, píše Tibor Gašpar na sociálnej sieti.

Vypočujte si rozhovor dvoch “elitných” vyšetrovateľov NAKA, ktorí sú dnes obvinení z toho, že chceli účelovo väzobne stíhať vyšetrovateľku Dianu Santusovú, ktorá prišla nato, že spolu s Lipšicom manipulujú trestné konania.

Svoj postup koordinujú s redakciou Aktualít, konkrétne s “novinárkou” Laurou Kellöovou, ktorej vynášajú informácie priamo zo spisu, aby mohla v ich prospech ovplyvňovať verejnú mienku a vyvíjať nátlak na OČTK.

V tejto veci, ako aj v množstve ďaľších bude podané trestné oznámenie.

VIDEO:

Peter Kubina hovorí o ďalších zmanipulovaných nahrávkach 

"Na dnešnej tlačovke (zameranej okrem iného na vyhrážky a zastrašovanie novinárov), ktorú som počúval, aby ste Vy nemuseli, odzneli ďalšie zmanipulované a účelovo zostrihané nahrávky. Na tento účel postačí, ak ako príklad poviem, že hlas a slová, ktoré aktéri tlačovky pripisujú môjmu klientovi Milanovi Sabotovi, určite (na 110%) nepatria Milanovi Sabotovi. Milan Sabota sa nikdy nestretol ani inak nekomunikoval s novinárkou Laurou Kellöovou z Aktualít v žiadnej pracovnej či nepracovnej ani inej veci a nepozná ju (takýchto prípadov zlej identifikácie je v tých prepisoch veľké množstvo). Takže dnes prezentovaný audiomateriál je fejkový už len v tomto základnom parametri - že páni nemajú vôbec stotožnené ani to, kto s kým sa vlastne rozpráva. Ako potom máme veriť tomu, že to nie je aj inak postrihané alebo doplnené?" Pýta sa Kubina, ktorý chce vyvrátiť príspevkom na sociálnej sieti vyvrátiť to, čo zverejnili Gašparovci.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik