AMATERIZMUS, Z KTORÉHO ODPADNETE! Tomáš Taraba o ľuďoch, ktorí sú zárukou prúserov!
15 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Tomáš Taraba (SNS) sa na sociálnej sieti rozhovoril o šéfovi policajnej inšpekcii, Petrovi Juhásovi. Fotografia, ktorú Taraba zverejnil je z kaviarne a komentuje ju nasledovnými slovami: "Sadnúť si vedľa Tarabu v kaviarni dokáže len naozajstné policajné eso". 

"Smejem sa nad verejnými informáciami ako sa pod vedením Juhása majú snažiť na policajnej inšpekcii dostať k dôkazom, ktoré existujú proti čurillovcom a vraj sa ich horúčkovito snažia zlikvidovať," píše na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

"Ak niekto ešte v polícii nepochopil čo za amatérov títo ľudia sú, ukážem na nasledujúcej fotografii z augusta 2023. Šéf policajnej inšpekcie Juhás sedel v kaviarni v nákupnom centre odomňa asi jeden meter a hodinu táral a táral a táral a to aj o veciach, o ktorých by v nákupnom centre podľa môjho skromného názoru určite tárať nemal. Bolo to pár dni po tej trápnej akcii Rozúzlenie a dával jednú perlu za druhou. Vtedy som si na základe počutého povedal, že oni sú ešte väčší amatéri ako sa o nich hovorilo," vysvetľuje Taraba situáciu, v ktorej sa ocitol a ktorú dokazuje fotkou, ktorú zverejnil na sociálnej sieti.

"Asi keď si teraz spätne pán Juhás premietne ten dialóg a uvedomí si, čo som mohol všetko počuť, prebehne mu mráz po chrbte," dodáva Taraba.

"Sadnúť si vedľa Tarabu v kaviarni dokáže len naozajstné policajné eso. Uvádzam to len preto, aby si všetci príčetní policajti uvedomili, ak im to ešte nie je očividné, že títo ľudia sú zárukou prúserov," myslí si Tomáš Taraba.

Foto: Zdroj: Facebook: Tomáš Taraba - SNS - ŽIVOT NS

"Veľké upratovanie" v NAKA

Zo špeciálneho pracoviska vedenie odobralo dlhodobo utajované spisy proti elitným vyšetrovateľom NAKA. Bude „vojna v polícii“ pokračovať „upratovaním“? V pondelok (9. októbra) odbor špeciálnych činností navštívil zástupca Úradu inšpekčnej služby Svitok, ktorý si so sebou za účelom kontroly vzal aj spisy, ktoré podliehajú utajeniu. 

"Veľké upratovanie" v NAKA
Zo špeciálneho pracoviska vedenie odobralo dlhodobo utajované spisy proti elitným vyšetrovateľom NAKA. Bude „vojna v polícii“ pokračovať „upratovaním“? V pondelok (9. októbra) odbor špeciálnych činností navštívil zástupca Úradu inšpekčnej služby... Čítať ďalej
11 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

VÁŽENÍ NAŠI ČITATELIA!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik