Hlas ľudu: Remišová píše Kiskovi (fikcia)
14 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Rada by som Ti, milý Andrej,  pogratulovala, ale nemám k čomu. Tak Ťa teda len pozdravujem. Aj keď sa naše  cesty rozišli, stále na Teba myslím a s láskou spomínam. Viem, že  si volil Kolíčku, ale nehnevám sa. Mňa Igor vyniesol na chrbte až do parlamentu. Len škoda, že už nebudem vo vláde.

Iste si prekvapený, prečo Ti píšem. Nuž preto, lebo som sa dozvedela, že súd Ti naparil dva roky basy s trojročnou podmienkou. Ešte Ti  zakázali vykonávať činnosť, pri ktorej by si mohol čachrovať. A nasolili Ti aj  pätnásťtisíc eur peňažitého trestu. Vidí sa mi, že to je málo. Tebe nie? Vieš, že som Ťa mala rada a priala som Ti všetkého veľa.  Tuším si kedysi hovoril, že  môžeš dostať až dvanásť rokov. Trochári sú na tom popradskom súde. Ty si zaslúžiš ako prezident oveľa viac. Len povedz tomu Tvojmu onému, nech sa odvolá, nech im povie, že to je málo, že nech Ti pridajú.

Vidíš, vidíš, čo si si narobil, do peknej šlamastiky si sa dostal. Ale horšie je to, že mňa si dostal do ošemetnej situácie. Každý deň vypisujem na fejsbuku,  čo je nové, čo ma nahnevalo a čo potešilo. Najnovšie  píšem, že ten zloduch Fico nás vedie do pekla. Voľby s veľkým náskokom vyhral . Spojil sa so Smerom 2 a kapitánom Dankom a teraz skladá vládu. Predstav si, že hľadá bieleho tátoša, čo nás do toho pekla donesie. Lebo že keď do pekla, tak na peknom bielom koni. Aj som sa ponúkla, že ho  odprevadím, ale povedal, že on nehľadá kobylu, ale koňa.

Ozaj, a keď som ho už spomenula, dostalo sa mi do uší, že on s tvojou vinou nemá nič. Že to je čisto Tvoja zásluha, že si podvádzal, ty beťár jeden! Si sa teda vyznamenal, Ti poviem! Do sveta letí správa, čo sme to mali akého zlodejského prezidenta. Vytrubujú to všetci alternatívni novinári. Dokonca majú tú drzosť, že o mne hovoria, že som falošná jak sviňa. Že na Fica vypisujem, že nám robí hanbu vo svete, a o tvojich , prepytujem, zlodejstvách sa ani slovíčkom nezmienim. A to je tá ošemetná situácia, do ktorej si ma dostal. Tak Ti len preto píšem, aby si mi napísal, či mám, alebo nemám to o Tebe napísať. Bozkávam Ťa na obidve líčka  a napíš mi!

Tvoja Verona

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Zvykajte si, holúbkovia, aj my sme si zvykali
V živote je to tak, v súťaži niekto vyhráva a niekto býva porazený. A voľby nie sú ničím iným ako súťažou politických strán. Rozumiete? V tých posledných vyhral Fico a Smer, vaše PS bolo porazené Voliči aj napriek tomu, že ste pod svojimi ... Čítať ďalej
14 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik