OTRASNÝ ÚTOK na rodičov s dieťaťom! Polícia neprišla ani po 45 minútach!
13 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Útok na rodinu s malým dieťaťom! Po tom, čo rodičia upozornili cudzích mužov, že sa nachádzajú na ich súkromnom pozemku, dvojica agresorov vytiahla kaser a slzný sprej nastriekala do očí aj ich 5-ročnému synovi, informuje portál zoznam.sk.

Takto včerajších incident v obci Pata na juhozápade Slovenska opísali rodičia Ján a Veronika. Polícia vysvetľuje, prečo na ich pomoc museli čakať desiatky minút.

Slzným sprejom aj na psa

 

K incidentu došlo vo štvrtok večer v obci Pata ležiacej kúsok od Serede. “Chcem upozorniť na dvojicu agresívnych mužov, asi aj feťákov, ktorí mňa, moju ženu a 5-ročného syna napadli na našom pozemku po tom, čo som im oznámil, že sú na súkromnom pozemku. Okamžite vytiahol jeden z nich kaser a začal nám striekať do očí všetkým,” opísal udalosť Ján a dodal: “Nič sme nevideli, slzák striekol aj psovi.”

Veronika spomenula, že po útoku tzv. slzákom, ktorý slúži na sebaobranu, nič nevideli. Pomôcť im nemohol ani pes, podľa slov Jána, útočník strekol sprej aj zvieraťu. Otec na sociálnu sieť zavesili aj fotografie z miesta incidentu, vrátane syna so začervenanými očami po útoku slzným sprejom. 

“Bohužiaľ, lepšie foto nemám, mal som slzák v očiach, plačúce dieťa v aute a mal som čo robiť, aby som rodinu odtiaľ dostal preč,” vysvetlil Ján.

Veronika dodala že, po tom, čo ich napadali, podľa jej slov “dvaja narkomani” na ich súkromnom pozemku, privolali políciu. “Polícia sa ani po 45 minútach nedostavila ani napriek tomu, že bolo napadnuté päťročné dieťa,” podotkla. Dodala, že po útoku sú všetci traja našťastie v poriadku.

 

Polícia bola vyťažená

Polícia potvrdila, že incident medzi osobami bol na políciu včera večer hlásený. “Z dôvodu vyťaženosti najbližších hliadok, sme vyslali k udalosti policajtov Pohotovostnej motorizovanej jednotky PMJ,” uviedla pre zregionu.sk krajská policajná hovorkyňa v Trnave, Mária Linkešová.

Dodala, že udalosť naďalej riešia. “V tejto veci prijala polícia v Šoporni trestné oznámenie. Vzhľadom na prvotné úkony nie je možné zatiaľ poskytnúť bližšie informácie k okolnostiam celého incidentu,” uzavrela hovorkyňa.

AKTUÁLNE Muž STRIEĽAL na manželku! Polícia zablokovala celú ulicu
Obrovská dráma sa stala v obci Hontianske Tesáre, kde vo štvrtok 12. októbra po hádke zaútočil 64-ročný Pavel na svoju manželku a vystrelil po nej. Žene sa podarilo z domu ujsť. Ľudia nemohli vychádzať von! Po čine totiž ulicu uzatvorili... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik