NHL vydala oficálne rozhodnutie: ZÁKAZ PODPORY LGBT! (VIDEO)
13 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Tesne pred úvodom novej sezóny zámorskej NHL sa k hráčom tejto ligy dostali oficiálne pokyny súvisiace s prvkami, ktoré hráči nesmú používať počas rôznych špeciálnych stretnutí.

Takouto zakázanou súčasťou výstroje bude po novom napríklad aj páska na hokejku, ktorá už podľa nových pravidiel nesmie byť v dúhových farbách, ktorými sa vyznačuje komunita LGBTI.

Podpora LGBT nie je cesta vpred

"Ak je hokej pre každého, tak toto nie je cesta vpred. Teraz je jasné, že NHL ustupuje od svojho dlhodobého záväzku inklúzie. Dostali sme sa do bodu, v ktorom je všetok dosiahnutý vzťah nadviazaný s našou komunitou ohrozený, poskytla svoje vyjadrenie organizácia You Can Play Project, ktorá je partnerom NHL už 10 rokov.

Tomuto rozhodnutiu predchádzal júnový zákaz používania tématických dresov počas rozcvičky. Podľa predstaviteľov ligy takáto forma podpory celej veci viac škodila ako pomáhala, pričom nosenie tématických dresov už od začiatku odmietalo niekoľko hráčov.

„Budem sa naďalej zapájať do práce s komunitami a ponúkať podporu tým skupinám, ktoré to chcú a potrebujú,“ uviedol obranca Toronta Maple Leafs Morgan Reilly (29).

Ďalší muž vyhral MISS (VIDEO)
Muž, ktorý sa identifikuje ako žena, bol korunovaný za „Miss Portugal“, čím sa stal druhým mužom v pretekoch o tohtoročný titul „Miss Universe“, informuje Breitbart. Miss Universe Portugal kontroverzným krokom udelila vo štvrtok 28-ročnej Marine... Čítať ďalej
10 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik