Hlas ľudu: Zvykajte si, holúbkovia, aj my sme si zvykali
14 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

V živote je to tak, v súťaži  niekto vyhráva a niekto býva porazený. A voľby nie sú ničím iným ako súťažou politických strán. Rozumiete?

V tých posledných vyhral Fico a Smer, vaše  PS bolo porazené

Voliči aj napriek tomu, že ste pod svojimi  bojovými zástavami vyhlásili vojnu Ficovi a Smeru, rozhodli ináč. Fico zvíťazil a vy ste dopadli  jak sedláci u Chlumce. Róbert Fico už piaty raz skladá vládu  a bude štvornásobným premiérom. Nič vám to nehovorí? To ste naozaj až takí sprostí?

Mali ste zaliezť do kúta a čušať

Ale vy nie, vaša vojna pokračuje. Staviate sa na zadné ako divé kone a kopete hlava-nehlava. Postavte sa na všetky štyri a kráčajte ďalej. Zvykajte si,  ako sme si my museli zvykať pred troma rokmi. Zmierte sa s tým, že ľudia vás nechcú.

Nechcú amatérov, čo nevedia vládnuť, nechcú progresívcov a liberálov. Nechcú nafúknutých pajácov, ktorí si nevážia históriu, národ a kultúrne dedičstvo. Vaše hodnoty sú vzdialené slovenskej povahe. My nebrojíme proti žiadnej menšine, ako vy brojíte proti nám, našim názorom a kresťanským a duchovným hodnotám. Heslo „ži a nechaj žiť!“ platí aj pre vás!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Žandár zo Slajd Tropez odchádza
Až teraz bude s nami zle. Kto nás ochráni? Kto ochráni našu bezpečnosť, naše hranice? Kto ochráni nezákonné správanie čurillovcov? Náš malý žandár odchádza. Budú nám chýbať jeho politické tlačovky, jeho slajdy, útoky proti Smeru. Odchádza, ale... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik