Hlas ľudu: Žandár zo Slajd Tropez odchádza
13 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Až teraz bude s nami zle. Kto nás ochráni? Kto ochráni našu bezpečnosť, naše hranice? Kto ochráni nezákonné správanie čurillovcov?

Náš malý žandár odchádza. Budú nám chýbať jeho politické tlačovky, jeho slajdy, útoky proti Smeru. Odchádza, ale nebalí kufre. On ich nemal ani vybalené. Ako správny žandár bol v strehu. Čo keby to raz prišlo?

To keby je tu. Progresívci sú v ri*i a on tiež. Ako vravím, nebalia sa kufre. Balia sa spisy. Treba zahladiť všetky špinavosti, čo tu za posledné roky napáchali.  Všetci nečestní vyšetrovatelia, prokurátori a politici, ktorí mali jeden spoločný cieľ: zničiť Smer a Fica.

Poznali sme ho ako „skvelého“ žandára. Malý vzrastom, veľký duchom. Náš malý človiečik. Úradník v bielej košeli s vyhrnutými rukávmi. Detské žandárske uniformy sa u nás nešijú. Ale aj napriek nízkemu vzrastu mal veľkú moc. Rozkazoval nielen tým, čo boli pod ním. Malý žandár rozkázal aj vetru a dažďu, ba dokonca aj prezidentke, Ódorovi a ministrovi vnútra.

Konečne sa Hamran porúča. Odchádza za mamou a teší sa. A my tiež.

Čaputovej slová zazneli na Zámockej ulici. Davom sa šíril smútok
Všetci ľudia sú si rovní v dôstojnosti a mali by si byť rovní aj v uznaní práv. Taktiež už nemožno nikdy nedopustiť, aby identita LGBTI ľudí stála niekoho život. Na sociálnej sieti to uviedla prezidentka Zuzana Čaputová v súvislosti s výročím útoku... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!