Hlas ľudu: Rok po... a Valášek a Stanke prskajú jedovaté sliny
13 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Uplynul rok od vraždy mladých gejov na Zámockej. Krátky čas na to, aby sme zabudli. A krátky na to, aby uschli slzy najbližších, aby ich srdce nebolelo. Taká bolesť nikdy neprebolí.

Ľudia a médiá nezabudli. Tragické výročie si pripomenuli spomienkami. Tak to má byť.

Nenávisť nemá miesto vo svete

Nenávisť vedie k vojne. A vojna k zabíjaniu.

Lenže my tú nenávisť nosíme v sebe. Na jednej strane hovoríme o láske k inakosti a na strane druhej by sme v lyžičke vody utopili tých, čo majú iný názor. Aj na tú sexuálnu inakosť. V relácii Na hrane Tomáš Valášek prskal jedovaté sliny na Šipoša len preto, lebo uznáva tradičnú rodinu. Až som sa odťahovala, aby ma nenakazil svojou jedovatou progresívnou slinou. Štekal tam ako pes, a pritom hovoril o láske k ľuďom rovnakého pohlavia.

Staviame sa na tribúny a máme plné huby lásky

Na druhej strane príde Stanke, Vašáryová a im podobní a dehonestujú voličov a členov črtajúcej sa vládnej koalície. Kde je tá ich láska? Prečo Dibáková s tým farizejským úškľabkom nepovie, že neľudské je útočiť aj na  ľudí s iným názorom?

Za celý svoj život, a to budem mať osemdesiat, nepamätám si toľko zla a ľudskej nenávisti

Hovoríme o slobode myslenia, ale názory, s ktorými nesúhlasíme, označujeme za extrémizmus, fašizmus.  Ich nositelia sú fašisti, neonacisti, spodina.

Pozrela som si video so synom Richarda Sulíka

Vyjadruje sa v ňom k cyklochodníkom v Bratislave. Za také množstvo  hnusných, najvulgárnejších  slov, čo v krátkej ukážke povedal, by sa nemusel hanbiť žiadny odroň. Toto vychoval liberál Richard Sulík. Toto nám prináša sloboda vo výchove. Za ten čas, čo už nie som za učiteľskou katedrou, sa v školstve veľa zmenilo. Žiaľ, len k horšiemu. Aj preto narastá počet frustrovaných detí.

A prečítala som si aj najnovší status europoslankyne Nicholsonovej

Hovorí o smútku a clivote rok po. Ale nebola by to ona, keby  neútočila na výsledky volieb a zloženie vládnej koalície. Tá sa podľa jej slov formuje z homofóbnych ľudských karikatúr. Aby sme tomu rozumeli: z ľudí, ktorí majú iný názor na manželstvá ľudí rovnakého pohlavia. A aby svojmu tvrdeniu dala punc správnosti, k fotke, kde stojí s matkou zavraždeného homosexuála, prikladá text: Tak ako, Slovensko? Dokážeš sa dnes pozrieť do tváre matky Juraja?

POZRI, KTO TO HOVORÍ
Časť bratislavských umelcov nám opäť predviedla svojrázne predstavy o demokracii a slušnosti. Hoci nová vláda ešte nie je zostavená, hoci mená nových ministrov nie sú potvrdené, notoricky známi aktivisti už protestujú proti tomu, aby sa ministrom... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik