Galko CHRLÍ SÍRU na médiá: VY BUBELAJKOVIA! Teraz si to tu všetci za vás ODS***EME!
13 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Toľko hejtu a nenávisti tu snáď nebolo ani pred voľbami! Porazení jednoznačne nezvládajú prehru, a tak chrlia síru na všetky strany. Najnovšie sa k nim pridal aj Ľubomír Galko. Ten si riadne zanadával na bývalý mainstream.

Galko sa do parlamentu prekrúžkoval z čísla 146 na kandidátke OĽaNO a priatelia. Na vstup do NR SR mu stačilo takmer 11-tisíc hlasov. Na sociálnych sieťach však dáva veľké vyhlásenia, v ktorých hovorí, kto by nemal zastávať akú funkciu. A hoci koalícia Igora Matoviča o prehre určite hovoriť nemôže, šíria nenávisť pekne kontinuálne aj naďalej. Sú jednoducho konzistentní.

Personálne zloženie vlády má ešte len bývalý mainstream, čo Galko zrejme berie, ako hotovú vec, a preto sa mu nepáči nominácia na jeden z ministerských postov. Pán poslanec sa tiež už obzerá po prezidentskom kandidátovi. Nie preto, že by mu ležalo na srdci blaho Slovenska, ale preto, lebo kandidáti, o ktorých sa zatiaľ hovorí, sú podľa neho nevhodní.

Facebook vie všetko

Po tom, ako tri strany (Smer-SSD – Hlas-SD – SNS) podpísali memorandum o koaličnej spolupráci, na Facebooku sa okamžite objavilo možné nové zloženie vlády. Za Smer by do nej mali zasadnúť ako premiér Robert Fico, ako o ministrovi zahraničia sa údajne uvažuje o Jurajovi Blanárovi, prípadne Jánovi Kubišovi, ministerstvo obrany by mal mať pod palcom Robert Kaliňák a ministrom vnútra by podľa týchto fejsbukových tamtamov mohol byť Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). A práve s ním má Galko problém.

PREDBEŽNÉ ZLOŽENIE VLÁDY! "Kaviareň" piští na všetky strany
Sociálne sieti zaplavilo predbežné zloženie vlády. "Liberálna kaviareň" doslova piští na všetky strany. Zdroj: Facebook Predbežné zloženie vlády Premiér (SMER) Robert Fico Minister zahraničia (SMER) pokiaľ by to bol politik, mohol by to byť... Čítať ďalej
11 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Novinári, hanbite sa!

„Až takúto kreatúru ste dostali do kresla ministra vnútra, bubelajkovia. Vy, užitoční idioti z médií a tzv. mienkotvorných osobností ste to spravili. Žiaden Matovič, ani Jožko Mrkvička ani Duch svätý. Vy ste to urobili,“ chrlí síru Galko pri pohľade na článok mainstreamového denníka, ktorého palcové titulky hlásajú, že Šutaj Eštok začínal u Kičuru a sľuboval revidovať vyšetrovania Hamranovej polície.

„A teraz si to tu my všetci za vás, s prepáčením, ods***eme. Vy si buď zdrhnete kamsi (napr. do Prahy) alebo sa v písaní preformátujete. Nemáte zodpovednosť, nemáte charakter, nemáte nič. Nula!,“ zlostí sa Galko.

Veľké sľuby

„No, my v opozícii, aspoň tí, čo máme na to gule,  to tu za vás najbližšie štyri roky zasa odbojujeme. Podotýkam, že v prvej línii. A podotýkam, že s plným vedomím toho, že vy zasa potom budete bohapusto klamať, že to vlastne vy máte zásluhy, že my sme si len ráno prečítali vaše zistenia a spravili si tlačovku. Toto je výsledok vášho politického aktivizmu. Spreneverili ste sa svojmu poslaniu. Hanbite sa!,“ vyčíta novinárom poslanec.

Obzerá sa aj po prezidentovi

„Médiá si tým hlúpym adorovaním a tlačením PS a ofukovaním Hlasu pri týchto parlamentných voľbách u ľudí tak dokonale rozdupali posledné kúsky dôvery, že každému, koho podporia (v tejto chvíli sa to s najväčšou pravdepodobnosťou týka Ivana Korčoka)  výrazne znížia šance na jeho zvolenie,“ myslí si Galko s tým, že politický aktivizmus v médiách bude podľa neho pokračovať aj pred prezidentskými voľbami. Médiá sú podľa neho nepoučiteľné

„A ja si do paláca neprosím ani nejakého Kubiša ani Harabína (a ani Pellegriniho),“ dodáva poslanec za OĽaNO.

Poručík Púchovský, máte krátku pamäť! Takto nadporučíkom NEBUDETE
Admin stránky Hoaxy a podvody - Polícia SR David Púchovský pokračuje vo svojom protiruskom ťažení v slovenskom virtuálnom priestore. Presviedča nás, že dôkazom našej slobody je možnosť písania na Facebooku. Nezabúda pripomenúť, že v Rusku túto... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik