Nostradamove zlovestné proroctvo na rok 2024: SVET BUDE V ŠACHU!
13 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Smrť pápeža, 3. svetová a nielen to… Náš svet neprežíva práve najlepšie obdobie, klimatické krízy, požiare, sucho, migračné krízy, vojny a choroby. To všetko a mnoho ďalšieho ohrozuje ľudstvo. Nostradamovi učenci našli mnoho súvislostí medzi jeho proroctvom a udalosťami, ktoré sa odohrávajú v dnešnom svete.

Rozpaky aj strach zároveň

Michael de Notre-Dame, svetu známy ako Nostradamus, bol francúzsky lekárnik 16. storočia, ktorý po sebe zanechal rozsiahly zoznam proroctiev zoskupených v rovnomennej knihe. Výklady kryptických a symbolických veršov Nostradama sa v priebehu času menili.

Podľa jeho stúpencov predpovedal francúzsku revolúciu, obe svetové vojny, vzostup Adolfa Hirlera, atentát na Johna F. Kennedyho a útoky z 11. septembra. Proroctvo, ktoré nebolo doteraz naplnené, však budí rozpaky aj strach zároveň. Zvlášť potom, keď ľudia poznajú ich znenie a dajú si ho do spojitosti s aktuálnymi udalosťami.
Nostradamovo proroctvo na rok 2024

Blíži sa koniec roku 2023, a tak môžeme povedať, že predpovede na tento rok boli celkom ponuré a skôr sa nenaplnili. Avšak, niektoré udalosti naznačujú, že v ďalšom roku to môže byť úplne inak. Predpovede sú znepokojujúce až katastrofálne.

Medzi predpoveďami obzvlášť vyniká tá o novej svetovej vojne, veľkého zemetrasenia, smrti pápeža Františka alebo nevratnej klimatickej zmene, ktorá premení svet.

Smrť pápeža Františka

Podľa Nostradamových proroctiev na rok 2024 sa predpovedá smrť pápeža Františka a zvolenie nového, ktorý bude posledným pred koncom sveta. Štvorveršie, ktoré odhaľuje toto proroctvo, znie takto:

„Nebude vyvoleným rímskym pontifikom. Ani blízko, ani zďaleka mu nebude venovaná pozornosť, snedý mladík s pomocou veľkého kráľa, odovzdá tašku inému červenému.“

Odkaz na „mládež tmavej pleti“ vo verši naznačuje, že budúcim pápežom bude kardinál afrického alebo ázijského pôvodu.

Nevratné zmeny klímy

Podľa Nostradama sa klimatické zmeny, ktoré už planétu ovplyvňujú, v roku 2023 značne zosilnia av roku 2024 sa stanú extrémnymi a nevratným javom. Podľa proroka by zmena klímy mohla ovplyvniť planétu a spôsobiť záplavy, požiare a sucha. V tejto chvíli už vidíme dôsledky vo svete.

Požiare v Grécku, zdroj: Getty Images

Veľké zemetrasenie

Nostradamus tiež predpovedá na budúci rok silné zemetrasenie v Kalifornii, ktoré by spôsobilo vážne škody a tisíce mŕtvych. Verš, ktorý naznačuje túto veľkú katastrofu, hovorí: „Dvadsiaty deň Býka Slnka otrasie krajinu. Veľké napchaté divadlo sa zrúti. Vzduch, obloha a zem sa zatmia a zakalia. Až budú zmetení falošného boha a svätých.“

Interpretácia naznačuje, že „dvadsiaty deň Býka“ sa vzťahuje k 20. máju, kedy Slnko vstupuje do znamenia Býka, a že „veľkým divadlom“ by mohol byť Hollywood alebo Los Angeles.

Tretia svetová vojna

Prorok tiež predpovedá blížiacu sa svetovú vojnu, do ktorej budú zapojené svetové mocnosti ako Spojené štáty, Rusko a Čína. Verš, ktorý opisuje tento vojnový konflikt, hovorí: „Antikrist čoskoro zničí všetky tri, dvadsaťsedem rokov krvavé vojny, mŕtvi kacíri, zajatci vyhnaní, krv, ľudské telá, ľadovo červená voda.“

Vojna, ilustračný obrázok: Pixabay

Craig Hamilton-Parker, známy ako nový Nostradamus, tiež nedávno urobil predpoveď o začiatku tretej svetovej vojny, v ktorej uvádza, že sa zúčastnia Spojené štáty, Čína a Rusko. Trúfa si dokonca poukázať na to, ako konflikt začne „zvláštnou udalosťou súvisiacou s lietadlami alebo ponorkami“, niečím neobvyklým, čo vyvolá reakciu a od tej chvíle sa „situácia vymkne kontrole“.

Zdroj: cz24.news

Žart na účet Stankeho: Žiaľ, išlo len o výtvor umelej inteligencie
Stačí fotka, krátky záznam hlasu vybranej osoby a umelá inteligencia na počkanie vytvorí falošné video s daným človekom, ktorý v ňom povie všetko, čo zadáte. Vedci už dávno varovali pred schopnosťami umelej inteligencie. Ako sa zdá, zatiaľ hrá len... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik