Odídenec Soltész píše budúcemu predsedovi vlády
12 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Komentátor Arpád Soltész, ktorý sa nikdy netajil svojim pohŕdavým názorom voči obyvateľom Slovenska, po parlamentných voľbách urobil vážne rozhodnutie– odišiel zo Slovenska. Lebo voľby vyhral Robert Fico a ten dokonca zostavuje vládu, čo bol aj podľa Soltésza začiatok logického vývoja.

To, že pán komentátor neznáša Slovensko a Slovákov (niekoľkokrát sa o nich vyjadril ako o bielej spodine či čvarge) mu však nebráni ani zo zahraničia sa prihovárať tomuto národu. Tentokrát cez list predsedovi Smeru, Robertovi Ficovi. Ten vám prinášame bez redakčných úprav.

Drahý pán preceda!

Ospravedlňujem sa za oslovenie, nemá byť familiárne, iba vecné. Verím, že nijaký preceda ešte nebol pre Slovensko taký drahý, ako budete Vy, azda okrem pána farára Tisa, ale on bol iba prezident, nie preceda, a bol tam iba celkom kratučko. Ten bypass vám vraj urobili naozaj fajnovo, tak by ste ho mohli tromfnúť, hádam aj viacnásobne.

Hlas ľudu: Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho...
Príjemnú cestu zo Slovenska!!!! Celkom ma začína baviť život. Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho, Sajfu a podobnú háveď, píše Hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová. To nie sú moje slová. Neviem, či ja by som použila... Čítať ďalej
08 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Všimol som si, že ste si všimli, že som odišiel, lebo ma na to upozornili, tak, ako aj Vás upozornili, že som vypadol, lebo však keby nie, tak by ste stále vôbec nevedeli, že existujem. Ja som, samozrejme, už predtým vedel, že Vy existujete, takže to bola pre mňa ohromná česť. Akurát som potom bol kus smutný, že ten, kto Vás upozornil, vás upozornil čiastočne nepresne, lebo nevie čítať s porozumením, hovorí sa tomu aj tak, že je funkčne negramotný, ale za to už nemôžete Vy, ba ani ja za to nemôžem, za to môže húževnatý, zločinný slovenský vzdelávací systém, ktorý sa Vám ani po dvanásťročnom boji nepodarilo doraziť a pochovať, ale verím, že teraz to už dáte.

Takže nie pre Vás som odišiel, prečo by som to robil? Však keby som nie, tak ani neviete, že tam som. To by predsa bola úplná sprostosť. Dokonca som neodišiel ani pre Vašich voličov. To by bolo fakt dosť málo na odchod. Viete, ľudia na Slovensku volili, úplne slobodne a bez akéhokoľvek nátlaku, rýdzo z vlastnej vôle, aj Vašich bývalých kamarátov, ako trebárs Erika Tomáša alebo Richarda Rašiho a potom ešte volili Igora Matoviča i Milana Majerského, aj Andreja Danka, hoci teda jeho len tak mimochodom, lebo vlastne viac volili Kuffovcov a Tarabu a tak. Vlastne ešte volili aj Mazureka s Uhríkom, však im to ušlo len celkom tesne, aj to len preto, lebo ste sa im tak natlačili do politického priestoru, že už nemali kam uhnúť bez toho, aby prekročili hranicu trestného zákona a riskovali rozpustenie ďalšieho fašistického spolku. No a takto už máme pozbieranú väčšinu obyvateľov Slovenska, ktorí chcú zhruba to isté, čo chcete aj Vy, len sú pomýlení a nechápu, že iba Vy máte na to, aby ste im to aj splnili. Ale my obaja presne vieme, že im to splníte, ja o Vás teda vôbec nepochybujem.

Pellegrini, Šimečka, Sulík, Majerský, zdroj foto: FB/Igor Matovič

Slovensko patrí Vám, nespochybniteľne a bezvýhradne, to vy ste jeho naozajstnou tvárou, nie nejaká „pekná papuľa“, ktorá beztak za všetko vďačí Vám.

Erik Kaliňák si všimol vyjadrenie Soltésza: ROBERT FICO nikdy nebol taký dobrý a autentický, nestojí za ním ŽIADNY OLIGARCHA! (VIDEO)
Podpredseda Smeru-SSD Erik Kaliňák natočil video, v ktorom prináša svojské argumenty, prečo v nadchádzajúcich voľbách voliť jeho stranu. Za Smerom nestojí žiaden oligarcha „Vážení priatelia, máme tu záver volebnej kampane a tak nadišiel čas... Čítať ďalej
27 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Budem sa na pretváranie Slovenska na Váš obraz s veľkým záujmom dívať, akurát nie z prvého radu, lebo to síce bude zaujímavo vyzerať, ale aj nevábne páchnuť. Bude to trochu ako olomoucké syrečky – kto to nebude priamo žrať, tomu to bude smrdieť a možno sa sem-tam niekto aj pošabľuje. Ja mám určite poslabší žalúdok a musím sa Vám priznať, hoci sa nesmierne hanbím, že mám aj nechutnú úchylku – verím, že všetci ľudia majú rovnaké, neodňateľné a nedeliteľné práva, akurát niektorí majú viac povinností a väčšiu zodpovednosť. No uznajte, na čo by Vám tam už taký perverzák bol? Však keď má človek takých spojencov, ako Vy, nepriateľov si vôbec nemôže dovoliť, a ako sa tak dívam po bratislavskej kaviarni, ani ja si ich úplne dovoliť nemôžem. Takže je to pre nás win-win.

Ale nie preto Vám píšem, aby som Vám dopodrobna vysvetľoval niečo, čo Vás absolútne nezaujíma. Píšem Vám preto, lebo je to taká obyčaj, nazvime to pokojne aj tradíciou, že keď človek odíde do cudziny, píše domov listy. No a na tradičnom Slovensku sa neoplatí písať nikomu inému, lebo tam sa nikto iný neráta. Nikto iný tam už o ničom rozhodovať nebude. Teda, o ničom dôležitom. Je to Vaša krajina, suverén Vám ju odovzdal, nik Vám ju viac nemá právo odňať. Ak suverén nečítal odseky s malými písmenkami, je to jeho problém, nie Váš.

Mimochodom, blahoželám Vám k zostaveniu koalície a dvojprecedníckej súcnosti!

Aj preto sa Vám nechcem tam u vás pliesť pod nohy, lebo, hoci to môže znieť kontraintuitívne, máme pár spoločných záujmov, ktoré len Vy dokážete presadiť. Všetci ostatní majú kopec hlúpych zábran a tí, čo nemajú, tesne vypadli z hry.

Fico vysvetľuje mainstreamu: ČO SA STALO VO VOĽBÁCH? (VIDEO)
Robert Fico sa aj po voľbách vracia k „video sérii“ Čo sa nezmestilo na tlačovku. V tej aktuálnej časti rozoberá voľby a dianie bezprostredne po nich, nevynechal však ani kritiku novinárov hlavného prúdu, ktorí len potvrdili svoje aktivistické... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Napríklad sa naozaj hnevám na všakovakých oligarchov a mafiánov, ktorí Vás kedysi nútili, aby ste im po kúskoch odovzdávali štát. Doslova rozoberali Vaše živé telo, lebo však neokolkujme, štát ste Vy, o tom niet pochýb, to nikdy inak nebolo, len Vám tí gauneri nedovolili, aby ste boli sám sebou. Obaja vieme, že Vy nie ste ako ten šašo Igor, nebudete blúzniť o boji proti oligarchii a mafii, Vy ich teraz bez veľkých rečí... upracete, tvrdo a bez lásky a bez lubrikantu. Oni budú teraz Vám... slúžiť, nie naopak. Síce sa na to nebudem dívať z prvého radu, ale verte mi, že si to predstavenie patrične užijem.

Peter Pellegrini, Robert Fico, foto: TASR

Aj na Igora Matoviča sa hnevám. Viem, že mu máte za čo byť vďačný, veď nebyť jeho, dnes by ste si niekde, kde je teplo a svieti slnko, vychutnávali studené nápoje a horúce dievčatá, s hlbokou melanchóliou by ste spomínali na časy, keď si davy mysleli, že Slovensko patrí Vám a zomierali by ste na úplnú bezvýznamnosť. Iba vďaka nemu Vám dnes Slovensko naozaj patrí, pretože Vás prinútil, aby ste oň zabojovali a vzali si ho späť, tentoraz už sám a bez pomoci. Radšej Vám preto pripomínam, že zo strany Igora Matoviča to bol nedbalostný dobrý čin. Mal pri ňom autentický a úprimný zlý úmysel. Iste, nemôžete si to brať osobne, on chce zle úplne každému, no stále to nič nemení na fakte, že Vám bude chcieť zle aj naďalej. A mne tiež. Takže vidíte, ďalší spoločný záujem. Vopred veľká vďaka!

Na Andreja Danka alebo Petra Pellegriniho sa nehnevám, ani na Milana Majerského, oni prosto sú, čo sú. Nemôžu za to. Viem, že to nemá žiadnu váhu, no aj tak by som sa prihovoril za to, aby ste k nim neboli zbytočne krutý. Úplne bude stačiť, že ich politicky zomeliete na fašírku a zjete na desiatu. Alebo teda najneskôr na olovrant. Lebo však na veľké žranice ako raňajky, obed a večera, sú hentí fakt trochu malí.

Dobrú chuť, pán preceda a pozdravujte aj Vikiho a Vovu!

PS: Pokiaľ ešte stále nemáte vlastné bývanie, uvoľnila sa mi nehnuteľnosť na peknom mieste v Bratislave. Facebookoví znalci ju odhadli na 1,7 milióna eur, ale že ste to Vy, dám Vám pol mega zľavu. Stále na tom zarobím milión, aj daň z toho zaplatím, takže si ju potom môžete strčiť do vrecka k ostatným drobákom.

Odišiel! Arpád Šoltéz už opustil Slovensko
Novinár Arpád Šoltéz ,ktorý sa už v minulosti o Slovákoch vyjadroval ako o bielej spodine definitívne opustil Slovensko a odsťahoval sa. Podľa jeho slov sú voliči nepoučiteľní a on nevidí dôvod, prečo by ich mal presviedčať o opaku. A tak prvé... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik