Greksa reaguje na Galkove ZMŔTVYCHVSTANIE: Nestačí Pročko, ďalší ÓBRDEGEŠ SA VRÁTIL!
13 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Od štvrtka mám pocit deja vu. Dámy a páni, privítajte Ľuba Galka, zvaného Destroyer! Takto reaguje na vyhlásenia dávno zabudnutého Ľubomíra Galka známy spevák a komunálny politik Marian Greksa.

"Keď sa vo voľbách v roku 2020 dostal do parlamentu Jožo Pročko, s ktorým som dovtedy roky rokúce veľmi priateľsky vychadzal, tak som mu zavolal a zagratuloval k zvoleniu. A on mi hovorí: ( parafrázujem) - Počkaj marian, veď oni uvidia! Ja budem na tých Smerákov horší ako Matovič. Ja im to osladím.“. Hovorím mu: “Jožo neblbni. Ved ty nie si policajt. Ty si poslanec a más prinásať nove zákony, aby ľuďom bolo lepšie a tak,“ opisuje spevák.

Všetci vieme, ako to dopadlo. A napriek tomu sa našlo vyše 11 tisíc ľudí, ktorí mu dali krúžok a dostali ho opäť do parlamentu.

"A teraz sa vrátil ďaľší óbrdegeš, človek, kvôli ktorému sa rozpadla pôvodná Saska, ktorú som uznával, degenerát, ktorý vyhnal aj ďaľších ľudí zo Sasky, aby nakoniec podrazil svojho predsedu Sulíka, ktorý mu hlúpo držal chrbát, voči všetkým rozumným, dnes už exSaskárom a ktorý musel odísť zo SaS aj s hlupákmi, ktorých oblbol a ktorý zmizol v prepadlisku dejín," hovorí Greksa o Galkovi.

A pokračuje: A teraz sa opäť vynoril a na kandidátke Oľano sa dostal do parlamentu, kde sa opäť chystá dehonestovať funkciu poslanca a znižovať jeho aj tak nízku úroveň.

Dámy a páni. Privítajte Ľuba Galka, zvaného Destroyer a jeho úvodné vyhlásenie:

"Povedzme si to teraz bez emócií. Kto iný, ako ja (keď nerátam Igora Matoviča) bude autentickejší v boji proti hentým hňupom? Nedám vám dýchať, ešte budete oplakávať ten moment, v ktorom ma 11.000 ľudí poslalo naspäť."

Galko CHRLÍ SÍRU na médiá: VY BUBELAJKOVIA! Teraz si to tu všetci za vás ODS***EME!
Toľko hejtu a nenávisti tu snáď nebolo ani pred voľbami! Porazení jednoznačne nezvládajú prehru, a tak chrlia síru na všetky strany. Najnovšie sa k nim pridal aj Ľubomír Galko. Ten si riadne zanadával na bývalý mainstream. Galko sa do parlamentu... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik