Lucia Ď. Nicholson ako politička skončila a môže si písať čo chce
14 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Lucia Ď. Nicholson, ešte stále europoslankyňa, ktorej mandát pomaličky, ale isto končí sa opäť rozhovorila na sociálnej sieti. Vyjadruje sa k uniknutému predbežnému zoznamu členov vlády, hovorí o strašných správach z domova, aj o tom, že ako politička skončila a preto môže písať čo chce a ako chce.

Podľa europoslankyne Lucie Ď. Nicholson sa zo Slovenska hrnú k nej strašné správy z domova.

Europoslankyňa reaguje na uniknutý predbežný zoznam členov vlády a pridáva sa k pišťajúcej sa "liberálnej kaviarni".

"Taraba ministrom kultúry, Kaliňák ministrom vojny, Huliak z Očovej minister prírody. Vraj je tam celoročne povolený odstrel zvierat, ktoré vykazujú homosexuálne správanie. Pellegrinimu stačí aj funkcia predsedu parlamentu. Eštók poupratuje jeho prúser za 150 tisíc eur v kartóne a labradora vystrieda pri Ficových nohách dobre urastený Peter. A Peter za to možno dostane šancu byť kandidátom SMERHLASSNS na prezidenta republiky. Voilà!" Komentuje Lucia Ď. Nicholson.

Vzápätí vyťahuje do svojho postu komentár jednej z komentujúcich: "Ako mi napísala tetka Anina Domianová z fejzbúku: Slováci si zvolili koho chceli a treba to rešpektovať a nie stále keď neni po vašom zhadzovať Slovákov," cituje Nicholsonová.

"Nezhadzujem všetkých Slovákov. Veď aj ja som Slovenka. Aj moja mama. Aj moje tri deti. My všetci sme Slováci, pani Anina, a nám všetkým tých 40% voličov nechalo poorať rodnú hrudu Dankovi. A to ma štve. Na fejzbúku majú právo písať všetci, aj ja, aj taký Tomáš Gonzo Číž a ten mi poskladal takéto písmenká: pokým sme krajinu zničili pre takých ako ty bodaj by voľby boli každý rok nech to môžem Ficovi hodiť každý rok," dodáva svoj názor.

www.hlavnydennik.sk/2023/10/11/predbezne-zlozenie-vlady-kaviaren-pisti-na-vsetky-strany

Lucia Ď. Nicholson je presvedčená, že podľa nej ide o taký nešvár, že mnohí z tých 40 % volili nie za svojich, ale na JUST prezidentke, vedcovi Čekanovi, našim talentovaným hercom.

"Volili takí, ktorí v bezpečnej vzdialenosti od javiska prišli pred divadlo len raz - keď si bustu Hviezdoslava pomýlili s odrezanou hlavou na dúhovom plagáte. Rozumiem, že nemajú strach z ministra kultúry Tarabu," vysvetľuje svoj postoj a názor europoslankyňa.

"Moja asistentka Veronika mi povedala, že perspektívne nie je rozumné písať statusy, v ktorých nepoužívam autocenzúru politika. Keď si ju politici zapnú, píšu takto: samozrejme, pán XY, rozumiem vašej osobnej frustrácii aj tomu, prečo ste to hodili Ficovi po tom, ako tri vlády po sebe rozkrádal štát, v ktorom bolo možné objednať si vraždu investigatívneho novinára a jeho snúbenice. Chyba nie je vo vás. Of course," dodáva Nicholson.

"Lenže, ja som ako politička skončila. Treba mať sebareflexiu a vedieť odísť. Nezapínam autocenzúru a píšem to, čo si myslím. A ja si myslím, že Slovensko je krajina dvoch svetov, ktoré spolu nemajú nič spoločné. Trpíme vážnou diagnózou a nie sme schopní priznať si vlastné chyby a zodpovednosť. Hovoriť voličom, že to ako volili nie je ich chyba a ich zodpovednosť je ako liečiť sopeľ, keď vás zožiera rakovina," myslí si Nicholson.

"Súrne by sme potrebovali vládu, ktorá by začala kultivovať náš nekultúrny národ. Ktorý sa na to podujme: Blaha, Kuffa, Huliak, či Danko?" Končí uštipačne svoj príspevok europoslankyňa.

Lucia Ď. Nicholson opustila materskú stranu SaS, vytvorila "Jablko," aby a vzápätí tí u Jablka aj spolu s ňou pridali na kandidátku k Demokratom, k strane, ktorá vo voľbách napriek o sebe si mysliacich zvučných menách nedosiahla vo voľbách ani 30 percent.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik