Kotlár: Ľudia nebojte sa, ale buďte ostražití! WHO nedostalo mandát od našich občanov!
12 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Verejné zdravie sa NESMIE riešiť tak, že budeme pokračovať v projektoch ktoré sú rozbehnuté. Treba preskúmať, či základy budovy „zdravotníctva“ nie sú prehnité, píše MUDr. Peter KOTLÁR, poslanec NR SR za SNS.

Verejné zdravie je otázka celej verejnosti a národa. Nepýta sa či ste ľavičiar alebo pravičiar.

Mohlo by sa pokojne stať, že nová vláda bude „vládnuť“ správne ale „trávenie“ národa bude pokračovať a dobre vládnuť v otrávenom národe je „zlé vládnutie“.

Verejné zdravie je v prvom rade otázkou prevencie a otázkou vedeckého pochybovania o dodržiavaní nariadení „zvonku“ a vytvorení vlastného prístupu k zdraviu!

Prečo by nám mal chcieť niekto „dobre“, keď výsledkom činnosti farmafiriem a nadnárodných inštitúcií je popravde chorá a udržiavane chorľavejúca spoločnosť?

Je NEVYHNUTNÉ vytvoriť špeciálnu vyšetrovaciu komisiu na národnej slovenskej úrovni na dôkladné vyšetrenie COVIDového managementu a to z týchto dôvodov:

  1. Vyšetriť či nešlo o zločin proti ľudskosti a nebola tým ohrozená bezpečnosť zdravia našich občanov ( už dnes VIEME že bola!)
  2. Vyšetriť všetky prostriedky (financie, médiá, osobnosti, politikov...), ktoré boli použité v propagande za účelom dosiahnutia výsledku, ktorý už dnes možno pokladať za trestný čin!
  3. Použiť národný výskum a výsledky ako dôkaz, k odmietavému postoju voči WHO, ktorý chce na základe (aj) COVIDOVého managementu nás PRESVEDČIŤ, že aj ďalšie (umelo vyrobené) hrozby bude vedieť „profesionálne“ zvládnuť a aby sme im dali moc!!!

... no nedáme! Najskôr to poriadne prešetríme. Vyšetríme. Poskytneme dôkazy. Odprezentujeme závery.

A na konci, keď sa dozviete Pravdu o COVIDe, uvidíme či ľud nebude na našej strane.

Neviem si predstaviť, že by ktokoľvek, zaočkovaný aj nezaočkovaný (všetci sú „naši“), súhlasili s odovzdaním moci nejakej súkromnej „firme“ WHO, pokiaľ by sme im dali dôkazy o tom, že ich činnosť je založená na „kriminálnom“ podklade z doby COVIDu!

Viem presne čo robiť, komu volať a čo vyšetriť. Kým sa to nevyšetrí, odporúčam pre blaho budúcich generácií aby ste boli bdelí, zdržanliví a zodpovední k deťom a ich deťom!

Boh nám v tomto pomáhaj!

Pretože práve bohorovnosť samozvaných vládcov sveta zasahuje do Božskej prirodzenosti, pretože len on má právo trestať hriech chorobou.

Pamätajte si výrok múdreho človeka, ktorý povedal: „... ak objavíte liek na chorobu, ktorú nám Pán Boh dal, aby sme sa výchovným spôsobom napravili, Stvoriteľ pošle novú chorobu.“

Lenže samozvaní vládcovia tohto Sveta „vymýšľajú“ nové a svoje choroby, aby na strachu z „nevyliečiteľnosti“ si vás zotročili a ostali závislí na liečbe, ktorú pripravujú súbežne s vývojom biologickej zbrane.

Na tieto otázky MUSÍME zodpovedať:

  1. Sú mRNA vakcíny bezpečné
  2. Spĺňajú rúška pri prenose infekcie úlohu ochrany?
  3. Spĺňajú testy na COVID19 svoju funkciu?
  4. Čo je S-proteín?
  5. UVP v kombinácii sremdesivirom...
  6. Aký je súvis medzi úmrtiami, zvýšeným výskytom „rakoviny“ a ďalšími „ochoreniami“ vo vzťahu k vakcínam proti COVID19 (S-proteín)?
  7. „pošliapávanie“ ľudských práv počas COVIDu, právna zodpovednosť, bezpečnosť krvných konzerv od očkovaného, testy a skúšky na lab.zvieratách, nežiadúce účinky, neplodnosť, prenos S-proteínu.... celý zoznam ktorý sa pripravuje!
  8. A ďalšie ...
  9. A ďalšie ...

Kompletný zoznam zvolených poslancov do Národnej rady SR
Zoznam zvolených poslancov do Národnej rady (NR) Slovenskej republiky (SR): Smer-SD: 42 poslancov 1. Robert Fico: 531.528 prednostných hlasov 2. Robert Kaliňák: 263.045 prednostných hlasov 3. Ľuboš Blaha: 220.478... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!