Hlas ľudu: Ach, jaj! Remišová zas pindá
12 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Chúďatko, Verona! Nielen hlava, aj riť ju bude bolieť. Musí si zvykať na tvrdé poslanecké lavice. A to môže byť rada, že ju Igor na chrbte vyniesol hore. Veď sa aj poriadne zapotil.  Ale podarilo sa. Dobrí Rómovia pomohli svojmu vajdovi.

Nebola by to Verona, keby nezlorečila

„Tri roky mediálneho vymývania mozgov so “slušným a demokratickým” Pellegrinim priniesli ovocie. Chystá sa najhoršia možná vláda v zložení Fico, Danko, Pellegrini a Slovensko čaká úpadok, priemernosť a korupcia,“ odkazuje svojim verným.

Má prečo vyplakávať. Prišla o limuzínu, prišla o ministerský flek. „Našťastie“ pre nás, ona ostala - je tu! Naša dobrá Veronika  nás aj naďalej bude zabávať perlami svojho ducha. V parlamente, v telke i na fejsbuku.

Práve tam,  na fejsbuku si najnovšie vyliala zlosť na médiá, ktoré nám vymývali mozgy. Vykresľovali svojho miláčika Pelleho ako mesiáša, ktorý nás a našu demokraciu zachráni pred Ficom.

Ako dôkaz prináša niektoré myšlienky z liberálnych denníkov

„Fica dnes dokáže účinne poraziť len Hlas.” (Denník Sme, jún 2023).

„Kadekto môže mať silné reči voči Smeru, ale keď ich vedie Pellegrini, naozaj na tom záleží.”(Denník Sme, jún 2023)

„Pellegrini sa prihovára demokratom, bolo by hlúpe to nepočuť” (Denníkn, február 2023).

„Mohli by (Hlas) hovoriť o sociálne spravodlivej transformácii, vyjednávať konsenzus medzi zeleným PS a spaľovacím SaS. A mohli by nachádzať správny jazyk pre kultúrno-etické dilemy... Temperamentu a témam Hlasu táto rola sedí.” (Denník Sme).

Čo na to povedať

Veronika má v niečom predsa len pravdu. Menované denníky „vyrábali“ z Pellegriniho partnera pre progresívneho panáka. Nepodarilo sa. Pellegrini dokázal, že je žiakom svojho učiteľa. Vybodol sa na strapatého Šimečku. A my  už s istotou môžeme povedať, že N-ko a Smečko šírili hoaxy.

Hlas ľudu: Ešteže tu máme Zuzanu Čaputovú a o niečo neskôr Ivana Korčoka, že?
Ináč je podľa europoslankyne Nicholsonovej ťažké reprezentovať v zahraničí krajinu, ktorú povedie mafia, ruskí trollovia, tupci, ultrakonzervatívni extrémisti a Romana Tabak. Hneď na začiatku si povedzme, že tuposť niektorých ľudí nepozná... Čítať ďalej
11 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!