O konci roka 2023: Nechcete, aby sa toto Vangino proroctvo naplnilo (VIDEO)
15 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Jedna z najslávnejších veštkýň Baba Vanga († 85) žila v rokoch 1911 - 1996. Oslepla ako 12-ročná, ale údajne videla do budúcnosti. Jej veštby boli vraj na 85 percent úspešné. Predpovedala vojnu na Ukrajine, teroristický útok 11. septembra aj výbuch jadrovej elektrárne Černobyľ. Rok 2023 podľa jej predpovedí čaká na konci desivá katastrofa. Týkajú sa jej veštby aj Slovenska?

Jadrová katastrofa

Počas uplynulých rokov sa proroctvá Baby Vangy stali veľmi populárne. Hoci je niekedy celá situácia okolo veštenia a videnia budúcnosti často desivá, úspešnosť jej videní je viac ako 85 percent.

Jej dar začal prekvitať až po katastrofe, ktorá sa jej ako malému dievčaťu udiala. Keď mala Bulharka 12 rokov, zasiahlo obec, kde žila, tornádo. To vtedy mladé dievča odnieslo a rodina ju našla až po niekoľkých dňoch, bola na pokraji smrti a prišla o zrak. Neskôr Baba Vanga uviedla, že svoju prvú víziu mala počas dní, keď bola nezvestná.

Podľa Baby Vangy by tiež mohlo dôjsť k jadrovej katastrofe. Bulharka už v minulosti správne predpovedala výbuch Černobyľa a táto desivá predpoveď prichádza vo chvíli, keď sa svetoví lídri obávajú ďalšej jadrovej katastrofy na Ukrajine.

Predpovede Baby Vangy pre koniec roka 2023 a rok 2024 taktiež nie sú priaznivé. Podľa jej videní má prísť k nukleárnej katastrofe a narastajúcim konfliktom medzi náboženstvami, čo sa zjavne plní. Momentálny konflikt medzi Palestínou a Izraelom má na svedomí už viac ako tisíc obetí a zdá sa, že tak skoro neutíchne. Predpokladá sa tiež, že Baba Vanga predpovedala silnú slnečnú búrku, ktorá ovplyvní klímu zeme koncom roka 2023. Jedna z najdesivejších predpovedí, ktorá nás údajne čaká, je, že jadrová katastrofa roztrhne zem pred koncom roku 2023.

Predpovedala aj Zelenského

Bulharská veštkyňa Vanga predpovedala nástup komika Vladimíra Zelenského k moci.  Oznámila to vetou: „Pušný prach (takú prezývku má predchádzajúci prezident Pjotr Porošenko) padne a na jeho miesto príde zelený vládca,“ Zakarpatskí veštci  už viackrát sľubovali z obrazoviek ukrajinských televíznych staníc koniec konfliktu po Zelenského skorom odchode. Dalo by sa povedať, že takéto prognózy sa vyskytujú raz za šesť mesiacov. Ukrajinskí novinári sa o nich neboja hovoriť, keďže pracujú pre Zelenského konkurentov.

Vanga to zase vedela! Aj iní!
Vangina zlovestná fráza o Zelenskom. Čo hovoria rôzni čarodejníci a jasnovidci o osude ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Vanga Bulharská veštkyňa Vanga predpovedala nástup komika Vladimíra Zelenského k moci. Oznámila to vetou:... Čítať ďalej
28 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik